Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-04, 21:21   #4010
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
podłączam się!

jest i strona sali:P http://www.mlynmorawica.pl/
piękna
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wklejam zatem obiecane zdjęcie z wyprawy błotno-rowerowej, facjatę usunęłam, cobyście koszmarów w nocy nie miały
wyglądałaś cudnie a w ogóle gdzie tam są rowery bo widzę kupę błota ;p

dziewczyny pojechaliśmy dzisiaj oglądać dom 150km od Lublina na roztoczu koło Suśca. No i jest przepiękny jest tylko jeden sąsiad i wszędzie las nie taki gęsty żeby nie było i leci tam normalna droga asfaltowa (no i nawet dziur nie ma szok) ale cisza spokój czegoś takiego szukaliśmy. Salon z kominkiem, toaleta,kuchnia z jadalnia na górze 3 pokoje łazienka. Nie jest on taki wielki to 120 metrów więc nie są to jakieś duże pomieszczenia ale jest taki śliczny przytulny. Ah.... Tylko ona chce za niego 285tys a nasze mieszkanie warte jest 225tys. Więc nam brakuje 60tys. i tu jest problem. Jeszcze mamy to przemyśleć znaczy się rodzice.Pogadamy żeby trochę spuściła. Do tego mój tata zmienia pracę więc narazie kredytu wziąć nie możemy nie mamy też od kogo pożyczyć. No nic może się jakoś ułoży

nena jeżeli dobrze kojarzę to chyba ty mieszkasz w zamościu?? jeśli tak to przejeżdżałam tamtędy dzisiaj jadąc oglądać dom
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-05-04 o 21:23
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora