Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-05, 01:30   #384
monica80c
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
No Bond z kieliszkiem, czemu nie Zwłaszcza jeśli jest to Daniel ze swoim akcentem No mam tam jeszcze kilku pochowanych w kieszeniach Taki standard, Johnny D., Colin F., Evan M., może jeszcze kilku by się znalazło

Ja właśnie potrzebuję czegoś takiego jak Plota, bo nie muszę się nad tym specjalnie koncentrować

Klikaj
daniel
to czekamy na finchera wersję Millenium z danielem

bardzo go lubię- staram się oglądać wszystko w czym gra
z reszty dla mnie ewentualnie evan- nie pokłócimy się w razie co

ja bym chciał obejrzeć oryginalną wersję Usta usta czyli Cold feet, ale jednak z napisami lub lektorem- a może to się da znaleźć.....

będę sobie musiała pójść niedługo

właśnie prawie kliknęłam żel do usuwania skórek sally hansen - jestem ciekawa czy to działa

---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ----------

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
martini, przepraszam, ze jeszcze nie odpisalam na pw, ale brakuje mi czasu.. ale na pewno napisze co nieco!! zadzwonilas????????

monia, balon mega!! jak wierszyk? staralam sie, ale pozna pora i dlatego taki krotki.. jakbym wiedziala wczesniej to napewno napisalabym na cala kartke a4!!!!!!!!!!! <wstydnis> (dobra, odczytalam pw :P muaaa)

dobranoc wszystkim!!
daga:ju pi:
wierszyk jest po prostu ......................... .........../pipipipipi/... sty!

dobranoc!
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora