2011-05-05, 01:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Cytat:
Napisane przez martini.
No Bond z kieliszkiem, czemu nie  Zwłaszcza jeśli jest to Daniel ze swoim akcentem  No mam tam jeszcze kilku pochowanych w kieszeniach  Taki standard, Johnny D., Colin F., Evan M., może jeszcze kilku by się znalazło
Ja właśnie potrzebuję czegoś takiego jak Plota, bo nie muszę się nad tym specjalnie koncentrować
Klikaj 
|
daniel  
to czekamy na finchera wersję Millenium z danielem 
bardzo go lubię- staram się oglądać wszystko w czym gra
z reszty dla mnie ewentualnie evan- nie pokłócimy się w razie co
ja bym chciał obejrzeć oryginalną wersję Usta usta czyli Cold feet, ale jednak z napisami lub lektorem- a może to się da znaleźć.....
będę sobie musiała pójść niedługo
właśnie prawie kliknęłam żel do usuwania skórek sally hansen - jestem ciekawa czy to działa
---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ----------
Cytat:
Napisane przez dagna1
martini, przepraszam, ze jeszcze nie odpisalam na pw, ale brakuje mi czasu.. ale na pewno napisze co nieco!! zadzwonilas????????
monia, balon mega!! jak wierszyk? staralam sie, ale pozna pora i dlatego taki krotki.. jakbym wiedziala wczesniej to napewno napisalabym na cala kartke a4!!!!!!!!!!! <wstydnis>  (dobra, odczytalam pw :P muaaa  )
dobranoc wszystkim!!
|
daga  :ju pi:  
wierszyk jest po prostu ......................... .........../pipipipipi/... sty!

dobranoc!
|
|
|