Witam
Dawno mnie tu nie było... do ślubu jeszcze troche czasu a tutaj tyle rzeczy do załatwienia. A więc co już mamy(ewentualnie na dniach planujemy kupić/zrobić) :
Dzień i godzina : 04.6.2011 godz. 18:30 w Kościele, na sali planujemy być ok. 20:30
Sala: Księżycowy Dworek w Gierłoży
http://www.ksiezycowydworek.pl/ , wesele planowo 20:30-6:00 menu ok. 150 zł od osoby, poprawiny 1500 zł niezależnie od ilości osób
Orkiestra: Gajewski Band
www.taram.pl
Dekoracja sali- przyjaciółka się tym zamuje ma własną firme
Dekoracja kościoła-składamy się wspólnie z pozostałymi parami biorącymi slub w tym dniu wyszło 216 zł od pary
Zaproszenia- rozdane wszystkie. Z zaproszonych 156 osób będzie 120

Tort- zamówiony patera w kształcie serca-koszt 390 zł.
Suknia- Giovani angel
Welon- z allegro,dwuwarstwowy żabot 60/80 cm biały
Pończochy- białe samonośne
Buty-białe baletki (miałam iść w szpilkach ale bardzo puchnie mi stopa w lato i nie wytrzymam w nich )
Fryzura- prawdopodobnie kok(luźno spięty)
Makijaż- kolorystycznie może fiolet, będę miała przedłużane rzęsy
Biżuteria - kupiona, delikatna w cyrkonie (jak będę miała aparat to pstrykne fotke)
Garnitur- czarny,lekko błyszczący, kamizelka +musznik,spinki czarno srebrne,pasek .
Pierwszy taniec- K.Krawczyk bo jesteś Ty
Podziękowanie dla rodziców- Preludium - To dzięki Wam. Kosze słodyczy dla mam, wódka dla tatusiów. Jak będziemy mieli zdjęcia od fotografa to damy im drewniane albumy i zdjęcia portretowe.
Bukiet- z różowych /fioletowych kalii . jak na zdjęciu.
Obrączki- jak na zdjęciu. 6 mm
Kościół- wszystkie dokumenty są,zapowiedzi skończone.
Winietki -zamówie w niedziele,w kształcie sukni ślubnej i fraka
Podziękowanie dla gości za przybycie-czekoladki z naszym zdjęciem
Naklejki - są
Wódka - Gorzka Żołądkowa de luxe 204 butelki
Napoje- 100 litrów soku pomarańczowego, 100 litrów soku jabłkowo miętowego, 65 litrów pepsi,65 litrów sprite,65 litrów mirindy,45 litrów wody
Wiejski stół- załatwiony
Ciasta-załatwione
Owoce- jeszcze nie wiemy jakie i ile
Organista- nie załatwiony
Samochód- prawdopodobnie mercedes ML 2009 r. czarny
Dekoracja samochodu- albo biała albo fioletowa(zamówie z allegro)
Świadkowie -są ,siostra TŻ i jej mąż, wiązanka dla świadkowej i butonierki zamówione.