2011-05-05, 10:47
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605
minio - zatem moze zamiast Wiktori -> bedzie Wiktor? I za te gołąbki to Cię chyba  ale narobiłaś ochoty  za wizytę oczywiście kciuki trzymam
lausanne - wiem, żartowałam kochana  I życze realizacji planu
moonik - co do muzyki, posłuze się tekstem lausanne (już po raz kolejny - zaraz mnie pociagnie za prawa autorskie) - gust jak dupa, każdy ma swoją 
|
Annieszka Wiktor nie podoba się tż, zresztą jakoś nie wiem jakby zdrobniale było Wiktorek mi się rymuje z traktorek , a inne mi nie przychodzą do głowy
A gołąbki wymyslił małż, siedzieliśmy całe popołudnie w kuchni Jak chcesz to mogę ci pare podesłać A za kciuki dzięki
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa
Nawet nie wiesz jak się mylisz  takie wózki przepinane są zazwyczaj bardzo lekkie a właśnie te jednofunkcyjne, często nie dość, że się składaja tylko tyle że obniżasz ramę, bo gondola się nie odpina to są cieżki a w takim odpinanym często ramy są z aluminium i cały wózek waży ok 10 kg. W jedną rękę bierzesz złożony stelaż a w drugą gondolę z dzieckiem, bo zazwyczaj mają uchwyty do noszenia. Właśnie wózek wielofunkcyjny do bloku bez windy to moim zdaniem błąd, trzeba go zostawiać na klatce na dole lub wnosić w całości.pomyśl o tym.  Nie bój się dentysty. Ja robiłam wszystkie ubytki bez znieczulenia, myślałam że wyjdę z siebie 
|
Bianeczka wiem, że są też przepinane, ale gondole też są i są też lekkie , zależy rodzaju wózka, firmy. A my tak wymysliliśmy, że kupimy teraz uzywaną gondolę wypinąną i lekką a na wiosnę kupimy jakąś porządną nową spacerówkę, taki mamy plan 
Cytat:
Napisane przez archinta
Chyba z 2 h Was nadrabiam- z małymi przerwami na pracę
No nie źle
kaileight - cieszę sie,ze śłub poszedł tak jak sobie wymyśliliście i że pogoda dopisała  Na fotki czekam
Mi moja tak samo mówiła- jak np. na chrzciny kupowało się karteczkę z zyczeniami- różowa dla chłopca, i niebieska dla dziewczynki!
Tez tak mam.
Oj tez mnie to wku.... Nie powiem na głos - bo wczoraj przeczytałam ,ze w 5 m-cu dziecko zaczyna rozpoznawać dźwięki 
Ale ile razy była jakas impra- i np. mówiła mojemu, że chyba dziś poszaleję bo potrzebuję sie wyluzowac, to myślicie,ze on siebie pilnował- zeby mógł ewentualnie mnie odcholować??????????? Nie to ja z mojego stanu musiałam nagle trzeźwieć i zbierać z podłogi 100kg wagi - a ja o połowę mniejsza
Nono no- Ty nas tu tak nie pocieszaj
 to zaszaleliście!!!
3mam kciuki za dent! 
|
No trochę nam wyszło, myśłałam, że połowę tego zrobię, ale farszu duzo zrobiłam
A za kciuki dzięki
|
|
|