Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-05, 13:59   #452
Danula
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dzień dobry
nie uwierzycie jaki w tym roku był arkusz z matematyki, zatkało wszystkich, MEGA TRUDNY! Nie ma co porównywać z ubiegłym rokiem
aż musiałam wyjść w czasie egzaminu do łazienki by ochłonąć i wziąć się w garść, bo po pierwszej godzinie pisałam stwierdziłam, że nic nie wiem

ale sprawdziłam sobie odpowiedzi w necie, tak prowizorycznie i jeśli wszystko zaznaczyłam tak jak pamiętam, to zdałam matmę obym tylko czegoś nie pomieszała na karcie odpowiedzi..

A jeśli chodzi o wczorajszy polski, to wzięłam temat z Granicy i w sumie sama nie wiem... dziwnie był sformułowany a rozszerzenie to już w ogóle ...
fragment dramatu Mrożka opisać w kontekście dramatu romantycznego, Mickiewicz i inne...
albo motyw tańca w "Kwiatach polskich" Tuwima i "Niech żyje bal" Osieckiej strasznie dziwne, ciężkie tematy są w tym roku...
będzie dobrze
Dziwne tematy
W ogóle to trochę mnie śmieszy medialny szum wokół matur-czasem tak to można odebrać, jakby nigdy przedtem i później nie miało być stresujących i ważnych wydarzeń w życiu młodego człowieka, zwłaszcza takiego co idzie na studia

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Będzie dobrze !!
Nie zauważyłam, że on za 30zł W takim razie ok

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2011-05-05 o 14:00
Danula jest offline Zgłoś do moderatora