Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-05, 14:17   #454
monica80c
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Dzień dobry
nie uwierzycie jaki w tym roku był arkusz z matematyki, zatkało wszystkich, MEGA TRUDNY! Nie ma co porównywać z ubiegłym rokiem
aż musiałam wyjść w czasie egzaminu do łazienki by ochłonąć i wziąć się w garść, bo po pierwszej godzinie pisałam stwierdziłam, że nic nie wiem

ale sprawdziłam sobie odpowiedzi w necie, tak prowizorycznie i jeśli wszystko zaznaczyłam tak jak pamiętam, to zdałam matmę obym tylko czegoś nie pomieszała na karcie odpowiedzi..

A jeśli chodzi o wczorajszy polski, to wzięłam temat z Granicy i w sumie sama nie wiem... dziwnie był sformułowany a rozszerzenie to już w ogóle ...
fragment dramatu Mrożka opisać w kontekście dramatu romantycznego, Mickiewicz i inne...
albo motyw tańca w "Kwiatach polskich" Tuwima i "Niech żyje bal" Osieckiej strasznie dziwne, ciężkie tematy są w tym roku...
charli kochana:c mok:
myślałam o Tobie i Twojej maturze

na pewno zdasz- upieram się, że nie zdać nie jest tak bardzo łatwo

niby te późniejsze egzaminy są czasem trudne i kłopotliwe i może poważniejsze, ale ja się tak denerwowałam historią z której nic nie wiedziałam, że do tej pory to pamiętam
trzymam kciuki bardzo mocno- trzyyyyymaaaaaaaaaaaaaaaj się!!!!!!
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora