Dot.: I will be perfect! Odchudzanie i nie tylko.
Oczywiście. Plan podstawą sukcesu 
1. Nie jem słodyczy, żadnych przekąsek niezdrowych. Cztery posiłki bez podjadania pomiędzy. Nie ograniczam jakoś strasznie jedzenia, po prostu uważam troszkę na to co jem.
2. Na poprawę kondycji wykonuję różne ćwiczenia aerobowe. Przed chwilą trafiłam na coś takiego http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/aerobiczna_6_weidera.html. Podobno łatwe, przyjemne, i daje niezłe efekty. Jeśli do tego dodam jeszcze jakieś moje ćwiczenia np skakanka, jakieś długie spacery, brzuszki, takie niezbyt wyrafinowane ćwiczenia myślę, że efekt będzie zadowalający.
3. Co do paznokci przestałam malować, ścięłam na krótko i robię im "kąpiele" w oleju słonecznikowym.
4. Odstawiłam podkład, używam lekkich kosmetyków. Mam nadzieję, że systematyczna pielęgnacja pomoże.
5. Dużo czytam teraz o różnych dietach, przeglądam strony ze zdrową żywnością, szukam fajnych ćwiczeń to mnie mobilizuje i pogłębia moją wiedzę na ten temat. Jeśli znajdę coś interesującego to i z wami się podzielę.
6. No i oczywiście ciągle sobie powtarzam: I will be perfect, i do tego dążę.
A wy dziewczyny, jakie macie sposoby do zdobycia upragnionego stanu?
|