2011-05-05, 21:35
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Cytat:
Napisane przez fashionaddicted
dziękuję 
|

Cytat:
Napisane przez monica80c
coś słyszałam jakieś plotki
reniu, ten lakier sie cgyba nie opłaca, ale mi biały kolor kica po głowie
to skandal- niech Ci zaraz otworzą Sephore- co oni sobie myślą?????? 
|
No własnie sie nie zanosi - na zadne takie luksusy.... w sumie otworzyli galerię w mieście i jest tam rossman, ccc, empik, pepco i apteka najbliżej mam Opole albo Wrocław.
Cytat:
Napisane przez hanusia505
No to sie chwale 
Sukienka New Look w kwiaty - moja milosc - od dawna szukalam jej na ebayu, zeby licytowac 
nowy tulipan Papaya z metkami w kolorze butelkowej zieleni
sukienka w paski taka na lato - na plaze
czarna bombka New Look niestety na mnie za duza ale zal mi bylo ja zostawic
kardigan w romby dla TZta
Za wszystko zaplacilam jakies 35zl
|
Wow 
Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg
super, ze jestes zadowolona
ja mam migotke od wtorku wieczora i na razie wyglada caly czas jak swiezo malowana  chyba te lakiery z barbry stana sie moimi ulubionymi na rowni z lovely  chociaz zobacze jeszcze jak beda sie sprawowac dwa pozostale kolorki
|
Nie wytrzymałam i pomazałam koralowym fajniuśki!!! Inglot się oddala na rzecz lovely i barbra!
Cytat:
Napisane przez hanusia505
A na temat lakierow to czy lakiery z Lovely sa trwale?
|
Ja pracuję w rękawiczkach lateksowych, praktycznie cały dzień - inglotowy lakier ani razu mi nie wytrzymał nawet pół dnia. Zawsze był odprysk na kilku paznokciach i to taki porządny wieczorem zawsze musiałam zmyć. A w poniedziałek pomalowałam Lovely Crystal Strenght, wytrzymał cały wtorek, środę w pracy od 8 do 19 w rękawiczkach i ani jednego odprysku nie było! Jestem w szoku dzis rano go zmyłam i tylko dlatego, że musiałam skrócić paznokcie
Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg
lakiery lovely staly sie juz od jakiegos czasu moimi ulubionymi i przebily ukochanego niegdys inglota  mysle, ze za taka cene warto choc wyprobowac 
|
No ja stawiam teraz na Lovely i Barbre a Inglot sobie pójdzie do kąta na jakiś czas, bo w sumie szkoda mi tych butelczyn
|