Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co na prezent na 1. urodziny dla dziewczynki?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-05, 21:39   #17
invisible_01
Zakorzeniona

Dot.: Co na prezent na 1. urodziny dla dziewczynki?

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;26740910]klocki, np. firmy wader - i niedrogie, i zabawka.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Roczone dziecko ucieszy sie z paczki papieru toaletowego
a zabawek ma pewnie całe wory i dostanie kolejne ,kup bajki do słuchania ,klocki lego duplo,drewniane klocki ,rzeczy fakt droższe ale na lata ,niezniszczalne i co wazne lego nie traci na wartości
A roczne dziecko potrafi w ogóle bawić się klockami w sensie, żeby coś z nich układać? Może to głupie pytanie, ale nie znam się totalnie Chciałabym uniknąć oklepanej wersji pt. pluszak, klocki wydają się super pomysłem A drewnianymi klockami nie zrobi sobie krzywdy? Nie wiem, ja chyba jakieś dziwne wizje roztaczam

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Bambino123 Pokaż wiadomość
albo jeżeli dziewczynka mieszka w domku lub rodzina ma działkę, na która często jeździ jakiś dmuchany basenik, takie malutkie są niedrogie , a niedługo wakacje to będzie się mogła pochlupac.
Mają domek, ale jak znam jej brata to z tego baseniku po dwóch dniach nic by nie zostało
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując