Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 08:26   #2904
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV

Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
Krycia wielkiego nie ma, jak dla mnie idealny na wiosnę, bo jest lekki, nie waży się i zapycha. Odcienie są bardzo fajne. Ja mam odcien 020 honey beige i jest on jasniejszy od 52 Healthy mix a ciemniejszy od 150 Buff Revlona. Kolor jest czysto beżowy, bez pomarańczy, przynajmniej tak m sie wydaje. Nie jestem opalona, ale troszeczke skóra mi się przyciemniła od słońca. Ładnie współgra z sypkim pudrem, nie wygląda płasko. Daje ładnie rozświetlenie, nie powoduje, że skóra się świeci chamsko. Nosi się dosyc długo, ale nie jestem w stanie ocenic ile, bo ostatnio makijażu nie noszę dłużej niż 8 h. Zmywając po tym czasie makijaż widzę na płatku sporo podkładu czyli nie jest źle. Z poprawkami jest tak, że jak spocę się na twarzy to muszę go przypudrowac. Z powodzniem mogę go przyrównac z HM, ale wydaje mi się, że ma troszkę większe krycie. Konsystencja jest taka nie za gęsta i jest wydajny powiem Ci, bo pompka wystarczy na całą twarz. Jak chce większe krycie to poprostu nakładam dwie cieńkie warstwy. Hmm ogólnie to jestem z niego zadowolona. Myślę, że za tą cenę warto wypróbowac. Ale nie będzie on dobry dla osoby, która szuka wielkiego krycia, zmatowienia na 10 h. Ale to, że jest lekki, ładnie wygląda i wtapia się w skórę wynagradza mu to. I cena oczywiście nie jest wygórowana. Testowalam go w 28 stopniowym upale i pogodzie typowo wiosennej. Podsumowując jest bardzo ok. Po cieżkim Revlonie przyjemnie jest się nim smarowac. Revlona miałam po dziury w uszach.

Także decyzja należy do ciebie

Oo, dzięki za wyczerpującą recenzję ( może wklej ją od razu do KWC?)

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora