Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowe "staraczki" 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-06, 09:06   #199
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850
Dot.: Majowe "staraczki" 2011

Dzień dobry laski
Dzis obudził mnie przerażający ból piersisą jak balony,wielkie i nabrzmiałe,strasznie obolałe,niewiedziec dlaczegochciałabym żeby to był objaw ale mam tez tak przed @chociaz nie bola mnie aż taksama juz nie wiem,nie będę sie nakręcać żeby nie zgłuieć.
Wiecie co, poprzednie moje ciąże były porostu zaplanowane i się udawało,nie miałam komplikacji ze zajściem albo juz w trakcie ciąży,tylko dwa orody były przedwczesne ok.3-4tyg przed terminem,ale tak było ok,rok temu zaciązyłam dopiero za czwartym cyklemno i skonczyło sie nieszczęśliwie,ciekawe czy teraz sie udaKiedyś nie potrzebowałam testu,jak @ sie spóźnił wiedziałam że jestem w ciązy bo mialam regularne co 28dni cykle i miałam rację,teraz testowałabym najlepiej codziennie żeby zobaczyć w końcu upragnione dwie kreskiglupia jestem-wiem

U nas dziś zapowiada się cudowna pogoda,od rana słońce grzejeJa siedzę sama,dzieciaczki w szkole i przedszkolu,mam do robienia papiery,listy płac,deklaracje zus itp,masakra,no ale to tak zawsze co miesiąc taki juz urok księgowej
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora