Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-06, 09:12   #4594
patu323
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=82810 tylko koloru nie widać, ciemne zdjęcie bo bez lampy
śliczny
i widać, ze cieplutki

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Dziendoberek.
TZ pisze egzamin. Kciuki poprosze

To nim sobie raczej nie pokrecisz

Najdrozsze conversy jakie ja mam kosztowaly ok. 90 zl.
To samo moje najdrozsze martensy. Najtansze ok 22zl.

Jak jeszcze mieszkalam w PL nigdy nie kupilam tanich butow. Mialam tylko jedna pare,ale na lata. Wolalam rok skladac do skarbonki i miec porzadne niz kupic tanie badziewie i wywalic po miesiacu. Za bardzo przywiazuje sie do rzeczy i oczekuje ze jak kupie buty to bede je miala przynajmniej kilka lat.

Ale rozumiem idee tanich, modnych, na topie. Po jednym sezonie sie rozleca, i nic nie szkodzi bo w nastepnym i tak beda niemodne.
Ale ja modnych rzeczy nie nisze.

Biedny. Co chlopu zrobilas??

W zyciu bym tyle ne dala za trampki.
będę trzymała

ja tak podchodzę, ale do butów bardziej eleganckich, półbutów, czułenek na obcasie. wolę dać nawet i 200 zł, kupić tylko 1 w sezonie a mieć na wiele lat. ulubione półbuty już mają 5 lat, noszę je bardzo często a nadal się dobrze trzymają i jeszcze posłużą
ale do obuwia sportowego jakoś mam inne podejście. na trampki już by mi było szkoda wydać 100 zł. tu wolę kupić co roku inne za 20 zł.