Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-06, 10:21   #3407
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Właśnie się dowiedziałam, że to moja wina, że Przemek jest chory
Bo wczoraj wyszłam z nim na 50 minut na podwórko a wiało i było 10 st. (tu chce zaznaczyć że słońce świeciło) a nie ubrałam mu rękawiczek
Tak uważa dziadek Patryka, zresztą mój mąż też mnie wczoraj ochrzanił, że to moja wina.
Jak przeciął sobie łuk brwiowy to też była moja wina, bo nie potrafię go dopilnować (tylko wszyscy w dupie mają czy nie potrzebuje pomocy. Każdy siedzi rozłożony i się relaksuje, a ja oprócz tego, że muszę zająć się dzieckiem to jeszcze muszę porobić mnóstwo rzeczy).

Ryczeć mi się chce... Mały zasnął... Chyba gorączka znowu rośnie
Dzwonie do mojego męża, że chyba pasuje kupić termometr który przykłąda się do czoła. Mam taki elektroniczny pod pachę który mierzy 2 minuty ale mały go nie lubi... A mój mąż skwitowal to tak, że już nie mam na co kasy wydawać
No tak bo radyjko jest rzeczą niezbędną w domu To rzecz niezbędna do normalnego funkcjonowania, ale urządzenie które oszczędzi stresu dziecku i ułatwi życie to jakaś moja fanaberia

Jezu... zaraz wybuchnę

edit: jakie macie termometry dla maluchów? Możecie któryś szczególnie polecić?

Edytowane przez adaikaka
Czas edycji: 2011-05-06 o 10:40
adaikaka jest offline Zgłoś do moderatora