2011-05-06, 10:17
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez Jamee
Dziewczyny tak sobie siedzę i się zastanawiam nad kolorem przewodni. I już sama nie wiem.
To zdjęcia z sali. Jeszcze nie ma po remoncie. Teraz te jasne kwadraty na ścianie wytapetowane są śliczną tapetą w kolorze wina w złote esy floresy. W ogóle zdjęcia nie oddają uroku sali. Na żywo jest jasna i przestronna a na zdjęciach jakaś taka ponura. W cenie mamy dowolną dekorację w dowolnym kolorze i tak się zastanawiam jaki kolor wybrać. Czy pozostać przy tym winie? Co radzicie?
http://www.dworekslaski.pl/galeria-dworek
|
Jak na moje oko, to sądzę iż pociągnięcie tego wina/bordo to całkiem niezły pomysł Myślę, że ten kolor wybitnie pasuje do takich eleganckich, dworkowych wnętrz Możesz się pokusić o złote dodatki (nawet sama coś dodać - chociażby złote winietki? są takie ładne papiery ozdobne że wszystko jest możliwe ) i sądzę, że stanowiłoby to spójną, bardzo sylową całość Chyba, że masz jakiś inny ulubiony kolor/kolory - gdyby tak przybrać od stóp do głów tę salę (nawet kolorem pozornie niepasującym do ściany w kolorze wina) to sądzę, że też byłoby fajnie
|
|
|