2011-05-06, 10:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co na prezent na 1. urodziny dla dziewczynki?
Cytat:
Napisane przez Ania ania23
Ja kupiłam rocznej niuni pieska interaktywnego, bo zauważyłam, że łasi się do wszelakich zwierzątek. Takiego właśnie jak ten http://allegro.pl/nintendogs-super-piesek-interaktywny-okazja-i1584547715.html piesek od miesiaca wciaż jest w ścisłej czołówce zainteresowanie niuni, wiec prezent uważam za udany i godny polecenia. Ale tutaj uwaga- niektóre dzieci mogą sie takiegiej zabawki bac -sprawa indywidualna  Ceny są zróżnicowane od 45 zł do 300zł.
|
No fajny gadżet i co dalej ?
rocznia sie przytuli,popatrzy lub sie rpzestraszy i pójdzie dalej,jak dla mnie zabawki tego typu nie sa kreatywne ,ale fakt dorośli je lubia bo się samo rusza ,wydaje dżwięki i dziecko ma się przez chwilę z głowy 
Moja córka miala pieska ,ktory mial 3 rodzaje gwizdków i na kazdy gwizdek reagowal inaczej -ja pierdziele jakie to bylo irytujące ,wiecznie gwizdy i to mocne ,masakra
druga zabawka taki misiu czy piesek szczeniaczek ,piszczący ,mruczący ,ruszający łapkami taki do zaopiekowania się ,tylko ile można go karmić ,wozic w wózku i głaskać ? 
Zabawki szybko poszły w kąt, klocki lego w naszym przypadku sa od 10 lat na bieżąco używane ,oczywiście w miare dorastania inne klocki ale ponieważ mozna je łączyć i budować różne inne budowle ,są mega uniwersalne i nie zniszczalne.
|
|
|