2011-05-06, 14:32
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

A a mam już Małża w domu
Cytat:
Napisane przez Miramej
...Kurczę, ani sam ani z Wami?
Ja dziś po południu idę z Kubą do lekarza, rano obudził Go kaszel, teraz przeszedł, ale zaraz weekend, więc niech lepiej Go obejrzy.
Od kilku dni (od kiedy ma katar) dajemy Mu wodę z miodem - koniecznie w dorosłym kubku, tak pokochał, że wczoraj płakał z pół godziny, bo powiedziałam, że dostanie dopiero po kolacji. Więc dzisiaj Małż ukradkiem robił
Poza tym uwielbia pukać ugotowanym jajkiem, a potem z namaszczeniem je obiera 
|
No nie 
Masz rację, sprawdź 
Fajnie 
Cytat:
Napisane przez angy
Nieeee, mega wiszące 
...
|
Aaaa... 
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
A ja się martwię, po całym dniu wczorajszej pielęgnacji nie ma poprawy 
Przecież clotrimazol jest silny i powinno być już choć odrobinkę łagodniej
Wiecie jak to z wujkiem google, ale wszystko się zgadza z opisem tej grzybicy i wydaję mi się że zwalczanie objawów w pupci to pudrowanie syfa, bo trzeba by było zabrać się od wybicia drożdżaków/grzyba w organiźmie. Znów bez naszego pediatry się nie obejdzie, a ja się łudziłam 
|

Kurcze, nawet nie wiem, co Ci doradzić 
Clotrimazol chyba nie jest bardzo silny.
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
Magi chciałam napisać...sukienka piękna...a Twoja figura  bardzo mi si podobasz 
...
|
Aż Cię ucałuję Umawiamy się (na żywo nie jest tak dobrze z facelookiem) 
Cytat:
Napisane przez sylka79
...
A Ty nie ściemniaj,dobra? 
...
|
Ja króciak jestem Nawet do 160cm nie dociągnęłam 
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
... Magi jeszcze chciałam napisać o zabawie...tak mi się przypomniało że mój Tata zawsze się dziwi, bo jak Zu jest z nim to zawsze pięknie sama się bawi, grzeczna jest i spokojna (  ) a jak tylko ja stanę w drzwiach to wstępuje w nią chochlik  na krok mnie nie odstąpi, jest bardziej absorbująca, zaczepia, chce bym się z nią bawiła...zupełnie inaczej się zachowuje  masz możliwość zostawienia Maciulka z kimś z Rodziny? Ciekawe jakby się zachowywał 
|
U nas jest trochę podobnie, tzn. jak Maciejka zostaje z mamusią, to podobno jest grzeczniejszy. Czuje respekt 
czeko zapomniałam napisać - pokoik boski 
ada może rzeczywiście Przemko ma trzydniówkę 
---
Szybko nadrobiłam, za szybko Aż się zdyszałam 
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------
Jola ja robiłam polędwiczki w sosie musztardowo-śmietanowym, ale dla Kuby za ostre. Możesz zrobić polędwiczki wp w sosie własnym
|
|