2011-05-06, 14:08
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI
Cytat:
Napisane przez Elewyn
też je kupiłam  mam szare i myślę o następnych, jakiś kolorowych
ja na sportowe buty daję ok 200 zł i też chodzę w nich długo  na eleganckie chyba nigdy nie dałam więcej niż 100 zł  2 lata temu kupiłam takie baleriny na koturnie, eleganckie, za 55 zł i teraz się mi rozkleiły  uwielbiałam w nich chodzić
|
też takie miałam czarne baleriny na koturnie nie za wysokim, tak ok 4 cm bardzo wygodne i się zepsuły po jakiś 3 sezonach, ale te nie były drogie, też za ok 50 zł. i nigdzie teraz nie mogę takich znaleźć ;/
pewnie też byłabym bardziej skłonna kupować tansze buty, gdybym wiedziała, ze łatwo dostanę nowe. a na mnie kupić buty to trzeba mieć niezłe szczęście, bardzo wąskie 35 wcale tak często się nie zdarza ;p a jak już dostanę, to najczęściej cena między 100 a 250. ale wiem, ze jak kupię dobrej firmy za te 150 czy 200, to za rok nie będę musiała znów latać po sklepach tygodniami w nadziei, ze coś znajdę.
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------
Cytat:
Napisane przez AnikZgr
czekoladki białej to i ja poproszę 
z TŻ mamy fazę czasami na milkę 'łaciatą'
|
dziś rano ją wykończyłam, zostały mi 2 paski od poprzedniego razu, to zjadłam do końca rano
|