Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-06, 16:58   #3804
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez 1988anna Pokaż wiadomość
słodzik z LIDLA nazywa się bodajże Cologran i nadaję się do wypieków, jest bez aspartamu, znajduję się w białym opakowaniu z czerwonym guzikiem dozowniczym, miłych zakupów
Używam go regularnie, zawsze do herbatki, czasem kawki i odkąd zaczęłam dietę (10.10.10) dalej się nie skończył

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość

Rabarbar bleee
Ale moze jakies konfituryz ksylitolem, galaretki, lub ciacho.kurcze, szkoda, ze nie lubie, bo mozna by pokombinowac
Najgorzej, że też nie lubie rabarbaru Ale brakuje mi czegoś owocopodobnego, właśnie stworzyłam coś konfituropodobnego, smakuje z cynamonem jak jabłko

Cytat:
Napisane przez numiko Pokaż wiadomość
Witajcie Dukaneczki w maju Rzadko ostatnio tu zaglądam, ale jakoś czas przecieka mi przez palce...
Najpierw święta, potem weekend... Ale dukałam grzecznie i bezgrzesznie
Czas na moja odsłonę majową - wczoraj minęły trzy miesiące odkąd zaczęłam dukać. Zastanawiam się już nad rozpoczęciem fazy III.
Wow, gratuluje!!! Super przemiana, chudzielcu ty

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
ja tez myślę nad III fazą, bo co raz częściej już grzesze chyba organizm musi odpocząć ech

dodaje fotki

Numiko rewelka
Normalnie nowa kobitka, gratulacje!! Wygladasz super )

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
no ale opitol go z piorek najpierw i nie przegryz swetra, jak bedziesz z rekawa tego ptaka jesc
ahoy lasko, si krasna
Ahoj Kocko Dekuji ) Kurczak z piorek wzorowo obrany i juz zjedzony Teraz mysle co by tu zrobic na deser, chyba galaretke przygotuje

Przepraszam ze odgrzebuje takie archiwa sprzed kilku stron ale nadrabiam zaleglosci

Edytowane przez Dunka
Czas edycji: 2011-05-06 o 16:59
Dunka jest offline Zgłoś do moderatora