2011-05-06, 18:06
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Hej A ja jak dziś przyszłam na egzamin to babeczka powiedziała: "a co Was tak dużo przyszło? Nie mówiłam, że parę osób jest zwolnionych?" hehehe i byłam jedną z nich jupi Jak z czerwcowego egzamu dostanę drugą 5 to będę mieć najwyższe stypendium naukowe = extra kaska na wesele 
Cytat:
Napisane przez nena1984
kochana...mam coś dla Ciebie
suknia to Oscar de la Renta model z kolekcji spring 2010. Ostatnie zdjęcie 0 z pokazu. Po raz pierwszy muszę stwierdzić, że suknia wygląda sto razy lepiej na PMce niż na modelce, co nie zmienia faktu że suknia jest przecudowna, a ta dziewczyna - przepiękna 
|
Ojej Ty to nena zaprawiona jesteś w boju z tym wyszukiwaniem Uwielbiam Cię laseczko Aczkolwiek i tak jedyne co mogę zrobić to się poślinić na widok tej kiecki Nie zdobędę jej ni ch*** no chyba, że wygrałabym w totka (ale nie gram bo szkoda mi kasy na głupoty ;p) Ach tylko Tobie się tak poszczęściło z Twoją Wymarzoną... 
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108
Może akurat jakiś salon ma tą suknię  ja akurat znalazłam na tej stronie w fotorelacjach tą moja sukienkę justin alexander
http://www.przewodnikmp.pl/sonda/thu...ander%2002.jpg
miała tam jedna z PM ta suknię, a w Polsce już kilka PM ją miały więc jest do spełnienia marzenie jeżeli chodzi o posiadanie 
|
Jak wyżej A nawet gdyby któryś polski salon ją miał to pewnie i tak cholernie droga aaaj No a Twoja jest niestandardowa, ciekawa i bardzo elegancka 
Cytat:
Napisane przez tenebrosa
Hehe, ja jestem skorpionem, ale widzisz - wiedziałam, że gdzieś blisko siebie mamy urodziny  Super, że rozpoczynacie nowy kurs tańca. My po przeprowadzce zapewne zmienimy szkołę tańca na jakąś bliższą. I pewnie też wybierzemy jakiś bardziej sprofilowany kurs niż towarzyskie czy sama salsa. Trzeba się rozwijać  A dla Ciebie powodzenia też z mgr! 
|
...a to mnie zaskoczyłaś Jedna skorpionka tak mi zaszła za skórę, że nie chcę jej znać    
...ale wierzę w wyjątki od reguły Hehe No właśnie kursem jaram się niesamowicie (zaraz lecę pod prysznic przygotować się do dzisiejszej latynoskiej imprezy!) i super, że zaczyna się już w poniedziałek! Kocham bachatę & kizombę Oj Wy jak takie taneczni wymiatacze to pewnie macie teraz wymagania, no ale pewnie - nie ma to jak mieć satysfakcję z nowych kroków i stylów Aj i nie-dziękuję za tą mgr Robi mi się słabo na samą myśl więc każde wsparcie docenię jak najbardziej!
Ach i witam wszystkie nowe dziewuszki Nie ma się co źle nastawiać - jak się teraz zmobilizujecie to na pewno coś fajnego wynajdziecie (nawet jeśli Wasze początkowe typy już ktoś zajął) i zdążycie ze wszystkim na czas 
Oki to życzę wszystkim miłego wieczoru a ja biegnę pod strumień gorącej wody i czekoladowego żelu pod prysznic
|
|
|