2011-05-06, 19:05
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
Mord, normalnie jak bym czytała o swoim życiu daj znać jak znajdziesz jakiś sposób, żeby Tżta sprowadzić na "nasz" poziom rozwoju i spowodować, że będzie spontaniczny. ja nad swoim też postaram się popracować 
Asieńko, rozkwitasz nam normalnie, trzymam kciuki 
Paula, kiedyś też nie umiałam zapanować nad jedzeniem. w sumie nie wiem co dokładnie zmieniło moje nastawienie do żarcia czy do diety w ogóle. próbowałam milion razy a i tak po prostu chyba przyszedł jeden taki dzień, zupełnie niespodziewanie, że powiedziałam sobie stanowcze dość, nie wiem czy można taki moment przyspieszyć ani jak to zrobić, ale trzymam kciuki, żeby nadszedł w Twoim przypadku szybciej niż u mnie 
elcia, miał być już 1 maja też, później się okazało, że generalnie w maju, poczekamy zobaczymy, ale jak maj się skończy to już chyba na amen przestanę wierzyć w te bzdury :P
mój master plan zrealizowany: byłam na całodziennej pieszej wycieczce, mimo, że przeszłam mniej niż zakładałam to i tak jestem z siebie dumna spadam pod prysznic
|