Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
Napisane przez wiolqn
zawsze chcialam tatu ale nie moglam sie zdecydowac gdzie i jaki. A Potem zobaczylam jak one wygladaja na starszych ludziach i juz mi przeszlo
|
Dlatego tatuaz powinno sie zrobic gdzies, gdzie skora sie tak nie pomarszczy albo gdzies, gdzie nawet jesli sie pomarszczy, nikt o tym nie bedzie wiedzial 
Cytat:
Napisane przez szien
aj tam, prawie wszystko wygląda źle na pomarszczonej skórze, makijaż też a i tak panie się malują 
|
I zaloze sie, ze poprawia im to samopoczucie zupelnie tak, jak nam 
Cytat:
Napisane przez lorelei
Nie slyszalas? Wlamali sie plejstejszynowi i usluga online jest niedostepna do odwolania. TZ nie moze grac z bratem online  .
|
I ponoc dobrali sie do bazy danych klientow, zawierajacej m.in. numery kart kredytowych...
Cytat:
Napisane przez Bakteryika
a juz wogole nie moglam przestac sie smiac jak musialam powiedziec dyretkorowi ze smialam sie z fletu  pana od muzyki 
|

Cytat:
Napisane przez Kofika13
btw prawko u mnie nie wchodzi w gre - zycie mi jeszcze mile
|
A siedzialas juz kiedys za kolkiem?
Mamy na dzisiaj zaplanowanego grilla ze znajomymi, tak sie na niego cieszylam a tu klops! Juz w nocy zaczelo padac, a teraz to po prostu z nieba leja sie potoki wody... W sumie dobrze, bo trawa przed domem zaczynala juz zolknac, ale nie mogl ten deszcz poczekac kilka godzin?
I jestem jeszcze dalej poza tymi snami.
(...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba,
Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą.
|