Wątek
:
Mamusie styczeń-luty 2012!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
2011-05-07, 13:52
#
61
MONIKA1850
Zakorzenienie
Dot.: Mamusie styczeń-luty 2012!!!!
Cytat:
Napisane przez
MMONIKA9
to i ja chcę sie dołączyc by wątek mógł ruszyć pełną parą bo nie spodobały mi się opinie dziewczyn które uznały że zalożycielka nie powinna go zakładać bo jeszcze nie jest w ciazy nie ważne kto zakłada ważne by wątek tętnił życiem i przybywało tu coraz wiecej zafasolkowanych dziewczyn
i mogły dzielić sie swoimi przeżyciami radosciami smutkami itp
ja drugi test wykonałam 28 kwietnia który pokazał dwie grube krechy
i jeżeli tym razem wszystko będzie dobrze to będe mamą grudniową sama końcóweczka
pewnei świeta Bożego Narodzenia będe spędzać na porodówce
aha Monika lat 28 przewidywany termin porodu 22.12.2011
Witaj kochana
i dzieki za wsparcie
Ja sie tym nie przejmuję ani nie wydaje mi się żebym była "chora"albo to że założyłam wątek świadczyło o tym że ze mną cos nie tak
rok temu też załozyłam taki wątek,miałam go prowadzic ale niestety losy potoczyły się inaczej,kto czytał ten wie dlaczego.Poprowadziła go inna mama i jakos nie było tego typu komentarzy
Poprostu ewna wizażanka poprostu sledzi moje posty i juz od dłuższego czasu do mnie syczy że ciągle pisze nie tam gdzie trzeba
w końcu nie wytrzymam i jej owiem co myslę tylko szkoda mi słow bo na pewno by mnie zbanowali
A poza tym chociaż nie będę w ciązy to co stoi na przeszkodzię żebym ten wątek prowadziła?????To akurat marny argument!!!!!
Pozdrawiam wszystkie mamy które dołączyły i w najbliższym czasie dołączą do naszego grona,gratuluję wszystkim dwóch kreseczek
A tak z innej beczki,jutro idziemy na komunię do siostrzenicy tzta
oby pogoda dopisala
A mnie cycki zaraz wybuchną tak bola i wielkie są
MONIKA1850
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do MONIKA1850
Znajdź więcej postów MONIKA1850