Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczeń-luty 2012!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-07, 13:52   #61
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850
Dot.: Mamusie styczeń-luty 2012!!!!

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
to i ja chcę sie dołączyc by wątek mógł ruszyć pełną parą bo nie spodobały mi się opinie dziewczyn które uznały że zalożycielka nie powinna go zakładać bo jeszcze nie jest w ciazy nie ważne kto zakłada ważne by wątek tętnił życiem i przybywało tu coraz wiecej zafasolkowanych dziewczyn i mogły dzielić sie swoimi przeżyciami radosciami smutkami itp
ja drugi test wykonałam 28 kwietnia który pokazał dwie grube krechy i jeżeli tym razem wszystko będzie dobrze to będe mamą grudniową sama końcóweczka pewnei świeta Bożego Narodzenia będe spędzać na porodówce

aha Monika lat 28 przewidywany termin porodu 22.12.2011
Witaj kochanai dzieki za wsparcie
Ja sie tym nie przejmuję ani nie wydaje mi się żebym była "chora"albo to że założyłam wątek świadczyło o tym że ze mną cos nie takrok temu też załozyłam taki wątek,miałam go prowadzic ale niestety losy potoczyły się inaczej,kto czytał ten wie dlaczego.Poprowadziła go inna mama i jakos nie było tego typu komentarzyPoprostu ewna wizażanka poprostu sledzi moje posty i juz od dłuższego czasu do mnie syczy że ciągle pisze nie tam gdzie trzebaw końcu nie wytrzymam i jej owiem co myslę tylko szkoda mi słow bo na pewno by mnie zbanowaliA poza tym chociaż nie będę w ciązy to co stoi na przeszkodzię żebym ten wątek prowadziła?????To akurat marny argument!!!!!

Pozdrawiam wszystkie mamy które dołączyły i w najbliższym czasie dołączą do naszego grona,gratuluję wszystkim dwóch kreseczek

A tak z innej beczki,jutro idziemy na komunię do siostrzenicy tztaoby pogoda dopisalaA mnie cycki zaraz wybuchną tak bola i wielkie są
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora