Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-07, 15:28   #721
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
No właśnie tak jak wcześniej pisałam ... trochę to jest tak, że z jednej wsi przeprowadziliśmy się na drugą. Np. u TŻ nie kursowały w ogóle Busy w soboty i niedziele - a on zawsze pracuje w sobotę i niedziele. W tygodniu bus jeździł 6 razy na cały dzień . Tutaj nawet nie wiem jak jest . Na szczęście TŻ ma samochód na gaz, ale tak czy siak drogo to wszystko wychodzi . Wiem właśnie to jest chyba jedyny pozytyw z tej sytuacji - że się nawzajem wspieramy. Ale wyobraźcie sobie, że nawet jemu łzy poleciały wczoraj - wiem jakie to dla niego trudne bo to samo przechodziłam 4 miesiące temu ....

Jeszcze położyliśy się po 3, a tutaj 5:40 dzwoni telefon ... i kto ?! oczywiście kochany tatuś .... najpierw Nas wyklinał, gadał, że "My tu nie będziemy mieszkać", a teraz co ? taka nagła troska ? . Oczywiście nawet nie odbieraliśmy bo nie było sensu.

A wiecie o co ostatnio miał pretensje ? Że zły obiad był i się bidulek nie najadł. Wpadł i powiedział do R. "dlaczego Ty siedzisz w domu i nie poczuwasz się żeby jakąś zupe ugotować" , a on mówi, że przecież w garnku jest obiad (akurat były conchiglioni rigati - taki makaron muszle, nafaszerowany)..... i miał ich tam 15 ...to mówi, że to może być na przystawkę , a nie na obiad. Ciekawe bo jeszcze tydzień temu zrobiłam to samo, zjadł tyle samo i gadał, że pyyyszne i, że się najadł

A no i zapomniałam powiedzieć, że wynieśliśmy się jak wszyscy spali.
strasznie Wam współczuję tej całej sytuacji nie wiem co jeszcze mogłabym powiedzieć, opórcz tego, że dobrze że macie siebie i się wspieracie i że my duchowo jesteśmy z Wami (chociaz to nic nie pomożę )

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Aaaa!!!!!!!!!

Idę dziś i jutro do pracy
super

To trzymam kciuki, żebyś nic nie rozbiła
Danula jutro też będę trzymać

właśnie zrobiłam po raz pierwszy parówki w cieście - ciekawejak wyjdą musiałam się w domu nauczyc ciasto robic, zeby w Rz nam robić

a tż się właśnie dowiedział, że dostał 5 z pierwszwego z 9 egzaminów jako jedyny z jego kolegów:P ( wiem, wredne:P)

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
dzień dobry

jaka piękna pogoda za oknem....chociaż ja tam wolę jak jest zimno ale nie deszczowo i śniegowato!;]
u mnie lodówka (5 stopni) silny wiatr i deszcz:/ wrrr

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Mogę sobie kliknąć wcześniejszy prezent imieninowy

I zastanawiam się między Nancy (kawa z mlekiem) a różową Viv Którą bardziej polecacie ?
a masz już jakąś Vivi??
jak masz to ja bym polecała Nancy