Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-07, 18:14   #581
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

W końcu was nadrobiłam Po szkole du*a i kręgosłup mi odpada Koleżanki stwierdziły, że wyglądam ślicznie i nic nie przytyłam i mam tylko brzuszek (nawet jeśli kłamią to mi się to podoba)

MalgosiaM8 zazdroszczę bujanego fotela

Tenaya24 gratulacje synka, trzymam kciuki za ślub i nie martw się o maleństwo bo pewnie jest wszystko ok

MAGiALENA ślicznego macie synka

KarlaM witaj u nas O ile nadążysz to zapraszamy do udzielania się

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Dziewczyny w jaki sposób śpicie? Bo od chyba 19 tygodnia powinno się spać na lewym boku, a ja za cholerę nie umiem tak zasnąć, próbowałam żeby się powoli przyzwyczajać, ale zasypiam tylko leżąc na plecach, albo na prawym boku.. nie wiem co z tym zrobić, bo nie chcę mieć całych nocy nieprzespanych

A tak swoją drogą to witajcie Przepraszam że tak niepokolei
Staram się spać na lewym boku, ale jakoś tego nie pilnuję specjalnie. Mam poduszkę między kolanami, nie przechylam się na brzuch jak śpię na boku

kapka tort elegancki

irmith dobrze, że Ci lepiej dzisiaj

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Swoją droga ja mam chłopca a czuję jakby też mi urodę wysysał
Mam tak samo Same przystojniaki będą

Mam smaka na fast fooda ale nie ma nikogo kto mógłby mi pojechać a samej mi się nie chce

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora