Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-07, 19:13   #71
201604301943
Konto usunięte

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
metal ja juz mam dosyc normalnie wysiadam ja mialam astmiczne zapalenie oskrzeli i podejrzewam, ze moze ode mnie dostal w spadku i to nie mogl czego innego tylko to!!! juz poprostu dosyc

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

moze wiesz czy mu zrobia testy ??
kochana musisz się trzymać dzielnie, dziecko czuje że matka się martwi... i nie obwiniaj się broń boże że to ty mu przekazałaś! też pewnie masz to po kimś w spadku ja też dostałam w 'prezencie' od przodków astmatyczne skłonności i chorobe hashimoto, ale cóż, mogło mnie i bez tego dopaść więc nie ma co się przejmować
jest w szpitalu klinicznym więc podejrzewam że zajmą się nim najlepsze 'profesory' takie szpitale są z reguły dobrze wyposażone, mają pieniądze żeby wykonać wszelkie badania... więc jedyne czego się możesz obawiać to studentów że przyjdą małego obejrzeć i z tobą porozmawiać

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
dobra laseczki, zasmarowałam się ketonalem w żelu, boli nieco mniej... 4 dzień tak żyję, to do jutra dam radę
wybiorę się na spokojnie i będę siedzieć póki mnie nie przyjmą
nie lubię lekarzom tyłków zawracać... mama pielęgniarka to może jakieś zboczenie mam w tym kierunku
jak chodzi o twój tyłek to nie przejmuj się że lekarzom tyłki zawracasz... pomyśl czy dasz radę się wyspać bo może lepiej dziś by iść, lekarze tak czy tak na dyżurze to im wszystko jedno kiedy a jutro będzie sporo osób poszkodowanych w sobotnią noc
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora