Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dziewice czy doświadczone?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-09, 14:03   #255
agamazzi
Zadomowienie

Dot.: dziewice czy doświadczone?

Cytat:
Napisane przez Damian 26 Pokaż wiadomość
Chyba mnie jednak nie doceniacie.
Wiem, że żyjemy w czasach szalejącego feminizmu i wiekszosć facetów ma charakter taki, że tylko im spódnicvzki założyć, ale zapewniam, że są jeszcze prawdziwi mężczyźni, którzy mają dumę i honor. Jesli dziewczyna odeszłaby, bo uznałaby mnie za kiepskiego kochanka, to droga wolna. Nie napisałbym nawet sms-a żeby wróciła. To samo jeśliby mnie zdradziła. Dlatego właśnie tak bardzo szukam wiernej kobiety, bo szkodabyłoby, gdybyśmy mieli dzieci, ona mnie zdradziła nawet z ciekawosci lub dlatego że spotkała byłego, a ja musiałbym ich zostawić(inna opcja nie wchodzi w grę). Przede wszystkim najbardziej ucierpiałyby dzieci, ich byłoby mi najbardziej żal.
Jeśliby nie miała krawawienia i nie chciała pójść do lekarza, to uznałbym, ze mnie oszukała, więc byłoby mi wszystko jedno czy ze mną zerwie czy nie.

Bini 6 spoko zasady, tak trzymaj
Jak mam cie doceniac, jak chcesz traktowac w ten sposob kobiete?
Pytania, wymagania, lekarz itp...
Troszke mnie zaczynasz przerazac swoim postepowaniem i tokiem myslenia..
Niezastanawiales sie nigdy nad tym, ze takim podejsciem mozesz odstraszac kobiety?