2011-05-08, 09:55
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
paulinko u nas tez pogoda do bani, wczoraj robilismy grila urodzinowo-imieninowego i nawet gril nie chciał sie palic bo takie wilgotne powietrze było, tylko dwa dania były z grila a reszta z prodiża
Cytat:
Napisane przez kicia2008
Cześć,
mam na imię ewelina i mam prawie 28lat, od 8 cykli staram się z mężem o dziecko i niestety nie wychodzi. Byłam wczoraj u ginekologa sprawdzić czy wszystko w porządku i żeby przepisał skierowanie na badanie hormonów bo pewnie coś jest nie tak skoro się nam nie udaje. Po badaniu i usg powiedział mi że jest ze mną wszystko w porządku i z hormonami też jest dobrze ponieważ mam regularny okres co 26 dni i to napewno nie jest ich wina, tylko poprostu nie mamy szczęścia bo nawet w dni płodne to i tak jest 20% możliwości zajścia w ciąże, i jak się martwie to żebym wysłała męża na badanie nasienia a jeśli z nim będzie wszystko w porządku to żebym poczekała rok i wtedy do niego przyszła to będziemy myśleć co dalej. No i nie wiem co o tym myśleć? A co Wy o tym sądzicie? Nie myśle o dziecku obsesyjnie tylko pomału zaczynam się martwić.
|
Witaj
życzę szybkiego zafasolkowania, aby dodatkowe badanka nie były potrzebne i zyczę cierpliwości bo wiem ze z tym trudno.
Cytat:
Napisane przez alexa83
Cześć Dziewczyny  jestem, jestem tylko siedzę cicho bo ostatnio mam jakieś gorsze dni i nie chcę Wam tu smęcić i ględzić... ale czytam cały czas 
Pozdrawiam wszystkie 
|
mam nadzieje ze humorek się poprawi i problemy sie rozwiążą 
edzia to juz tuz tuz
achaia piekna córcia, niech rosnie zdrowo!!
tinica życzę aby te rozmowy poszły sobie od ciebie mnie teraz juz raz na tydzien meczy, a nie tak jak było wczesniej codziennie rano i wieczorem.
|
|
|