2011-05-08, 10:39
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dla mnie od zawsze naj...
Prawdę mówiąc odkąd pamiętam miałam z Mamą świetny kontakt.Niczym przyjaciółki.Dzisiejsi psycholodzy twierdzą,że takie relacje nie mają szans,że dzieci nie szanują rodziców.Z ręką na sercu mogę stwierdzić,że nam się to udało.Tworzymy niezły duet!I choć dzieli Nas te 28 lat różnicy to zawsze świetnie się rozumiałyśmy.Moje starsze siostry(starsze o 8 i 7 lat)nie miały takich relacji z Mamą jak właśnie ja.Trzymałyśmy się zawsze razem.Zakupy,wycieczki,sp acery.Tylko Mama i ja.Wiele razem przeżyłyśmy.Kiedy płakała Mama,ja razem z nią i odwrotnie.Niektórzy śmiali się ze mnie,że zawsze z Mamusią...(a może to zazdrość???)mnie to nie wzruszało.Dobrze się czułam w towarzystwie mojej przyjaciółki Mamy-koleżanki nie dorastały Jej do pięt.
Pamiętam jaki zrobiłam Jej prezent na 47 urodziny .Wraz z koleżanką zabrałyśmy Mamuśkę na... imprezę.Nie dyskotekę,ale dancing.Bawiłyśmy się do białego rana.Do dziś wspominamy te pamiętne urodziny.Mama mówi,że nigdy ich nie zapomni.Podziwiam Ją za to,że w każdym towarzystwie super się odnajduje.Nie wiem czy mnie w przyszłości będzie na to stać.A chciałabym tego bardzo
|
|
|