Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dziewice czy doświadczone?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-09, 15:40   #260
Damian 26
BAN stały

Dot.: dziewice czy doświadczone?

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Damian, wiesz, co tak Cię czytam i myślę... Szkoda, ze nigdzie nie ma Twojego zdjęcia. Ostrzegałabym przed Tobę moje młodsze koleżanki.
Kobiety lecą na mnie, pomimo, że znają moje poglady, wiec nie wiem czy te twoje przestrogi cokolwiek by zdziałały.

Cytat:
Napisane przez Jula
Ja i obecne tu wyzwolone, rozwiązłe wizazanki
Nie wszystkie są rozwiązłe, przeczytaj powyższe posty-ok.1/3 to porządne dziewczyny, że wymienię tytułem przykładu giraffe czy agamazzi.

Cytat:
Napisane przez Jula
Właśnie czytam książkę pt. "Ewolucja pożądania" i stwierdzam, że posiadasz wszystkie cechy takiego modelowego "samca", gotowego (mentalnie i fizycznie) do reprodukcji. Natomiast samiec to jeszcze nie mężczyzna. A każda kobieta marzy chyba o mężczyźnie...
Lubicie domiujących samców, wiem o tym dobrze, a co do mężczyzny, to myślę, że nienajgorszy byłby ze mnie, ale na to trzeba sobie zasłużyć.

Cytat:
Napisane przez agamazzi
Zycze jeszcze tylko troche wiecej wiary w ludzi i wiecej zaufania...
Wiesz co, to jest akurat najtrudniejsze. Dumny i kierujący się honorem mężczyzna zawsze ma kłopoty z zaufaniem komuś innemu. Ale jakbys miała jakies sugestie jak z tego wyjść(tylko bez żadnych specjalistów ), to jestem otwarty na propozycje, co zrobić żeby zaufać
Damian 26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując