2006-09-09, 15:40
|
|
BAN stały
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
Cytat:
Napisane przez Jula
Damian, wiesz, co tak Cię czytam i myślę... Szkoda, ze nigdzie nie ma Twojego zdjęcia. Ostrzegałabym przed Tobę moje młodsze koleżanki.
|
Kobiety lecą na mnie, pomimo, że znają moje poglady, wiec nie wiem czy te twoje przestrogi cokolwiek by zdziałały.
Cytat:
Napisane przez Jula
Ja i obecne tu wyzwolone, rozwiązłe wizazanki
|
Nie wszystkie są rozwiązłe, przeczytaj powyższe posty-ok.1/3 to porządne dziewczyny, że wymienię tytułem przykładu giraffe czy agamazzi.
Cytat:
Napisane przez Jula
Właśnie czytam książkę pt. "Ewolucja pożądania" i stwierdzam, że posiadasz wszystkie cechy takiego modelowego "samca", gotowego (mentalnie i fizycznie) do reprodukcji. Natomiast samiec to jeszcze nie mężczyzna. A każda kobieta marzy chyba o mężczyźnie... 
|
Lubicie domiujących samców, wiem o tym dobrze, a co do mężczyzny, to myślę, że nienajgorszy byłby ze mnie, ale na to trzeba sobie zasłużyć.
Cytat:
Napisane przez agamazzi
Zycze jeszcze tylko troche wiecej wiary w ludzi i wiecej zaufania...
|
Wiesz co, to jest akurat najtrudniejsze. Dumny i kierujący się honorem mężczyzna zawsze ma kłopoty z zaufaniem komuś innemu. Ale jakbys miała jakies sugestie jak z tego wyjść(tylko bez żadnych specjalistów ), to jestem otwarty na propozycje, co zrobić żeby zaufać
|
|
|