Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-08, 15:35   #3923
roux666
Zakorzenienie
 
Avatar roux666
 
Zarejestrowany: 2008-02
Lokalizacja: Suisse
Wiadomości: 7 521
GG do roux666
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez Renka2 Pokaż wiadomość
W komentarzach do tego ciasteczka dziewczyny piszą że trzeba oddzielic żółtka od białek i ubic oddzielnie, ponoć wtedy wychodzi i nie opada

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

ja bym zrobiła jeszcze inaczej, białka ubiła dodała same żółtka i ubijała jeszcze trochę a później dodała wszystkie sypkie składniki wymieszane ze sobą (lub do składników, bo jest tam serek homo - dodawać i delikatnie mieszać ).


niedawno piekłam babkę i trzeba tam żółtka zmieszać z innymi składnikami i na koniec dodać ubite białka. Wychodzi niezaciekawie bo z masy żółtkowej robi się coś w rodzaju grudy i później nie można tego rozbełtac z białkami
z tym oddzielaniem zoltek itd. dokladnie tak zrobilam...

nastepnym razem zrobié, jak sugerujesz....
__________________
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora