Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-08, 15:49   #2604
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
No to super
Więc zacznę od tego, że na innym wątku dawno temu dziewczyna mówiła, że używa tego urządzenia. Moja i wielu innych dziewczyn reakcja była taka ale to chyba nie jest takie złe, z tego co widzę to dużo plusów jest ze stosowania tego urządzenia możesz coś więcej o tym powiedzieć? Czy to jest bezpieczne itd podczas użytku w domu? Mówię o tym http://allegro.pl/listing.php/search...&category=1429

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

o nie, chyba jednak nie dałabym rady tego zrobić
Hmmm patrząc na opis urządzenia to kojarzy mi się z mezoterapią igłową (to znam tylko z teorii bo robiłam tylko bezigłową która jest mniej inwazyjna). No i tak. Pierwsza kwestia - z czego to jest wykonane. Druga kwestia czy tą rolke można rozmontować i zdezynfekowac/wysterylizować. Trzecia kwestia - zdrowy rozsądek, jeśli to działa podobnie do mezoterapii igłowej to fakt, efekty są niezłe, ale jeśli sie nieumiejętnie tego używa to można np ranki sobie porobić. Trudno mi sie wypowiedzieć na ten temat bo pierwszy raz coś takiego widze. Więc powiem tak - na ciało jak najbardziej, może dawac bardzo fajne efekty, z twarzą bym uważała.
I jeśli moge coś zasugerować to jeśli chodzi o urządzenia do twarzy to zainteresowałabym sie zamiast tego urządzeniem do peelingu kawitacyjnego
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora