Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-08, 16:18   #168
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
widać są pożytki z posiadania TŻ

ja kupuje granulowane w proszku, takiego niegranulowanego odtłuszczonego nie mogę znaleźć :/

to podziel się bezskrobiowym przepisem plis

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

boję się że przy wyciskaniu samej albo przez kosmetyczkę nawet jakieś bakterie się dostaną i krostek się nabawię :/ ale chyba trza zaryzykować... a kosmetyki które polecasz też sobie zapisałam
jak czytam o twojej mamie to jakbym o swojej babci czytała ale ja się nie patyczkuję - mówię co uważam, ale taki mam jęzor rozlatany już czasem za to cierpie ale trudno
ten redbull może być tyle że drogi... ale są też tigery, blacki i inne takie świństwa w wersji light. kupuję w carrefourze, tesco, w lidlu kiedyś kupiłam ale były w promocji i nie wiem czy na codzień są ale rozejrzyj się za nimi!
tak samo jak skrobiowy tylko skrobii nie dodaję ja już w sumie zaczęłam robić na oko
ser, słodzik, jajka, troszkę proszku do pieczenia..oczywiście białka ubijam osobno. aromat śmietankowy

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
widać są pożytki z posiadania TŻ

ja kupuje granulowane w proszku, takiego niegranulowanego odtłuszczonego nie mogę znaleźć :/

to podziel się bezskrobiowym przepisem plis

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

boję się że przy wyciskaniu samej albo przez kosmetyczkę nawet jakieś bakterie się dostaną i krostek się nabawię :/ ale chyba trza zaryzykować... a kosmetyki które polecasz też sobie zapisałam
jak czytam o twojej mamie to jakbym o swojej babci czytała ale ja się nie patyczkuję - mówię co uważam, ale taki mam jęzor rozlatany już czasem za to cierpie ale trudno
ten redbull może być tyle że drogi... ale są też tigery, blacki i inne takie świństwa w wersji light. kupuję w carrefourze, tesco, w lidlu kiedyś kupiłam ale były w promocji i nie wiem czy na codzień są ale rozejrzyj się za nimi!
red bull jest drogi, jak dla mnie za drogi i kupuję go b. rzadko przy wyjątkowej okazji
ale mixxed up z lidla kosztuje chyba 1.39 i jest dobry

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora