Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 16:59   #170
201604301943
Konto usunięte

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
tak samo jak skrobiowy tylko skrobii nie dodaję ja już w sumie zaczęłam robić na oko
ser, słodzik, jajka, troszkę proszku do pieczenia..oczywiście białka ubijam osobno. aromat śmietankowy
następnym razem tak spróbuję, teraz miałam taki z 1,5 łyżki skrobii to w 2 dni zjadłam i było git

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Ja też zazwyczaj nie dodaję, ale dziś chcialam wyprobowac ten z jogurtow z blogu z kotem w kuchni i tam byly budynie niestety, az 2. ja lasuch jestem taki ze szok, powinnam na odwyk slodyczowy jakis isc

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Ja to mleko widzialam bodajże w carrefur albo tesco, ale z pewnością w jednym z tych sklepow jest w proszku niegranulowane, popytaj pań ktore rozkladają towar
co do skrobi to z tegoż właśnie bloga mam takie coś: http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...bie-dukan.html i potem w komentarzach pisze podobnie o kakao, że jeśli nie ma zastojów to i ograniczeń nie ma... chyba dziś wyjątkowo z racji tego że zamiast żołądka mam worek bez dna zjem duuużo kakao :/ zawsze to chyba lepiej niż tą nieszczęsną czekoladę co mnie męczy cały dzień... a tesco przyznam ostatnio za mlekiem nie patrzyłam, najczęściej jestem w carrefourze ale to ten express więc wielu rzeczy nie ma ale jak będę w innym to popatrzę
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora