2011-05-08, 16:59
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Cytat:
Napisane przez extravagance86
tak samo jak skrobiowy tylko skrobii nie dodaję  ja już w sumie zaczęłam robić na oko 
ser, słodzik, jajka, troszkę proszku do pieczenia..oczywiście białka ubijam osobno. aromat śmietankowy
|
następnym razem tak spróbuję, teraz miałam taki z 1,5 łyżki skrobii to w 2 dni zjadłam i było git 
Cytat:
Napisane przez Agus140188
Ja też zazwyczaj nie dodaję, ale dziś chcialam wyprobowac ten z jogurtow z blogu z kotem w kuchni i tam byly budynie niestety, az 2. ja lasuch jestem taki ze szok, powinnam na odwyk slodyczowy jakis isc
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------
Ja to mleko widzialam bodajże w carrefur albo tesco, ale z pewnością w jednym z tych sklepow jest w proszku niegranulowane, popytaj pań ktore rozkladają towar
|
co do skrobi to z tegoż właśnie bloga mam takie coś: http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...bie-dukan.html i potem w komentarzach pisze podobnie o kakao, że jeśli nie ma zastojów to i ograniczeń nie ma... chyba dziś wyjątkowo z racji tego że zamiast żołądka mam worek bez dna zjem duuużo kakao :/ zawsze to chyba lepiej niż tą nieszczęsną czekoladę co mnie męczy cały dzień... a tesco przyznam ostatnio za mlekiem nie patrzyłam, najczęściej jestem w carrefourze ale to ten express więc wielu rzeczy nie ma ale jak będę w innym to popatrzę
|
|
|