2011-05-08, 17:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Siedzę przy kompie jakiś mecz leci i TŻ pyta jaki wynik.. to mówię 2:0.. za kilka minut pyta to myślę wkręce go i mówię 2:2.. a on "no jak to?? przed chwilka było 2:0" na co ja "no nie wierzysz mi?? strzelili: i tu dwa nazwiska" A ten się śmieje i ja nie wiem o co chodzi a on "i jeszcze nieudolnie mnie wkręcasz bo podałaś nazwiska dwóch obrońców"

Cytat:
Napisane przez katie100
Enchanted a ja mam do Ciebie pytanie - bo Ty jeśli dobrze pamiętam dajesz Skandynawski, tylko nie jako główną farbkę, ale na podkład... ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) jak tam Twoje włoski? czy był czas, że robiłaś tylko farbką bez aktywatora i masz jakieś porównanie jak ich stan? bo jak mi Yatta napisała, że miała po tej farbce budyń waniliowy na głowie, to straszna myślówa mi się załączyła i się biję z myślami, czy spróbować... 
|
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz - zobacz Enchanted wychodzi kurczaczek a mi Budyń (jaśniej) - nie wiadomo jak u Ciebie wyjdzie.
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
Ahhhh mam bokserke!  I ma boski materiał. Nie umywa sie wogole do tych z sieciówek. Mega mięciutki, przewiewny. Ekstra  Co prawda ma taki paseczek z ✂✂✂✂✂✂✂niczkiem ale to nic  15 zł dałam
Jeszcze mnie ojciec pocieszył że nic figury nie mam i chuda szkapa jestem 
No heloł gdzie on ma oczy  Jak nie mam bioderek jak mam 
|
Moja mama tez na mnie mówi chuderlak mimo iż bioderka sa na swoim miejscu - chodzi pewnie o to, że góra drobna i buzia 
Poka bluzałkę 
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
O boże nie... wklepałam w google w grafice "prosaki" bo nie chcialo mi sie isc po ksiazke zeby zobaczyc a nie pamietałam czy to były białe kropki czy inne. I wyskoczył mi penis w kropkach! 
|

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------
Cytat:
Napisane przez katie100
|
Widziałam zdjęcia. Też mi się czasem tak robi, ale mnie to się wydaje, ze to potówki takie i one schodzą.
A może zacznij popijać wapno?
|
|
|