Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-08, 17:28   #2638
Yattamanka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX

Siedzę przy kompie jakiś mecz leci i TŻ pyta jaki wynik.. to mówię 2:0.. za kilka minut pyta to myślę wkręce go i mówię 2:2.. a on "no jak to?? przed chwilka było 2:0" na co ja "no nie wierzysz mi?? strzelili: i tu dwa nazwiska" A ten się śmieje i ja nie wiem o co chodzi a on "i jeszcze nieudolnie mnie wkręcasz bo podałaś nazwiska dwóch obrońców"

Cytat:
Napisane przez katie100 Pokaż wiadomość
Enchanted a ja mam do Ciebie pytanie - bo Ty jeśli dobrze pamiętam dajesz Skandynawski, tylko nie jako główną farbkę, ale na podkład... jak tam Twoje włoski? czy był czas, że robiłaś tylko farbką bez aktywatora i masz jakieś porównanie jak ich stan? bo jak mi Yatta napisała, że miała po tej farbce budyń waniliowy na głowie, to straszna myślówa mi się załączyła i się biję z myślami, czy spróbować...
Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz - zobacz Enchanted wychodzi kurczaczek a mi Budyń (jaśniej) - nie wiadomo jak u Ciebie wyjdzie.

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Ahhhh mam bokserke! I ma boski materiał. Nie umywa sie wogole do tych z sieciówek. Mega mięciutki, przewiewny. Ekstra Co prawda ma taki paseczek z ✂✂✂✂✂✂✂niczkiem ale to nic 15 zł dałam

Jeszcze mnie ojciec pocieszył że nic figury nie mam i chuda szkapa jestem
No heloł gdzie on ma oczy Jak nie mam bioderek jak mam
Moja mama tez na mnie mówi chuderlak mimo iż bioderka sa na swoim miejscu - chodzi pewnie o to, że góra drobna i buzia
Poka bluzałkę

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
O boże nie... wklepałam w google w grafice "prosaki" bo nie chcialo mi sie isc po ksiazke zeby zobaczyc a nie pamietałam czy to były białe kropki czy inne. I wyskoczył mi penis w kropkach!

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez katie100 Pokaż wiadomość
no to te nożyczki to już przesadzają, że takie fajne słowa zakrywają
no ja też miałam takie żebra urok bycia szczupłym... teraz już nie mam
Widziałam zdjęcia. Też mi się czasem tak robi, ale mnie to się wydaje, ze to potówki takie i one schodzą.
A może zacznij popijać wapno?
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora