2011-05-08, 18:16
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
No przesadzaja przesadzaja
Ja jak miałam 8 kg wiecej to i tak mi żebra wystawały. Śmieli sie ze mnie aż, bo boczki sie wylewały, brzuch też, a obojczyk i żebra odstawały, a jakże  Ja juz tak mam ze chocbym sie nie wiem jak starała to chyba nie dam rady przytyć jak normalny człowiek po starości tylko sie otłuszcze jak pączek 
No ale jak to sie mówi "coś za coś" 
|

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------
Cytat:
Napisane przez Yattamanka
Siedzę przy kompie jakiś mecz leci  i TŻ pyta jaki wynik.. to mówię 2:0.. za kilka minut pyta to myślę wkręce go i mówię 2:2.. a on "no jak to?? przed chwilka było 2:0" na co ja "no nie wierzysz mi?? strzelili: i tu dwa nazwiska" A ten się śmieje i ja nie wiem o co chodzi a on "i jeszcze nieudolnie mnie wkręcasz bo podałaś nazwiska dwóch obrońców"

Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz  - zobacz Enchanted wychodzi kurczaczek a mi Budyń (jaśniej) - nie wiadomo jak u Ciebie wyjdzie.
Widziałam zdjęcia. Też mi się czasem tak robi, ale mnie to się wydaje, ze to potówki takie i one schodzą.
A może zacznij popijać wapno? 
|
trzeba próbować, bo czasem się uda wkręcić, a wtedy jaka jest z tego pożywka  
no wiem, kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, tylko mi chodziło o stan włosów po Skandynawskim, czy jakiegoś dramatu mi na głowie nie zrobi wiem, że Encha dramatu na głowie abolutnie nie ma, a jak Ty go wspominasz?
hmm no właśnie to wygląda ciut jak potówki, ale zrobiło się prawie 5 lat temu i nie chce zleźć a zrobiło się bo kremie Daxa który miał właśnie być dobry dla biustu i dekoltu
a co by miało mi dać wapno? bo w Vitaminie Plus było wapno w dziennej dawce, ale to nic nie zmieniło a od czasu do czasu przy kontakcie z kotem czy niektórymi pyłkami biorę Loratadynę lub Cetyryzynę i też nie mają żadnego wpływu na ten dekolt 
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo
Mi po Garnierze e0 jakbym trzymała na odroscie ile trzeba to by białe wyszło pewnie albo taki budyń  A to cos typu skandynawskiego chyba. To Katie chyba tez mogloby cos podobnego wyjsc
A z tymi potówkami tez moze być. Może nawet od pościeli być, od czegokolwiek  Fachowiec to musi obejrzeć.
A ja tak siedze i sie zastanawiam... co mi grozi jak nie odrobie praktyk w tym roku 
|
no żyć na pewno będziesz, pytanie czy nie będziesz zła na siebie...? 
no pójdę chyba do tego derma, poczłapię pokornie... 
hmm no ja mam taki naturalny kolor włosów jak widać w albumie z włosami, ostatnio na opakowaniu Palette Naturals ciemny blond widziałam identyczne jak moje naturalki i na opakowaniu ciemnego blondu z tej nowej serii L'oreala więc to byłby taki poziom pomiędzy Twoimi a Enchanted, tak myślę...
EDIT: a w tym EO była dodatkowo sasetka z aktywatorem rozjaśniania? 
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------
Cytat:
Napisane przez Oliszyn
domyślam się, że szamponetka to kilka dni i zniknie, ale hmm białe włosy może nabiorą trochę koloru no nie wiem..
Załącznik 3947578
Załącznik 3947579
a o to moja bieeel ..;// tak się w sumie zastanawiam..niby łatwiej jest przyciemnić włosy niż rozjaśnić.., ale taaak ciemny blond i bedzie za ciemny z kolei moja koleżanka miała coś podobnego wtedy i wellaton 8/0 czy 8/1 już nie pamiętam wyszedł strasznie szaroo.. no ale może połaczenie 8/0 z 9/1 byłoby ok tak jak pisała Czekolada. hmm...
|
ja tu już dużo nie poradzę bo:
primo: uważam, że kolorek masz obecnie fantastyczny 
secundo: na fotkach włosy wyglądają na równe w kolorze 
tertio: nie mam aż tak szerokiej wiedzy, by coś jeszcze zaproponować
Edytowane przez katie100
Czas edycji: 2011-05-08 o 18:19
|
|
|