2011-05-08, 19:17
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Słuchasz chilloutu, ambientu, smooth jazzu, lounge, nu jazzu...?
Cytat:
Napisane przez ileana
ło, Bonobo, zapomniałam, uwielbiam Kiara 
tyle tego jest, że nie mogę się połapać. 
widzę, że jakiś odzew jest, cieszę się baaardzo 
pewnie słyszałyście o Jamesie Blake'u? jak Wam się podoba?
jeśli nie, to podaję link http://www.youtube.com/watch?v=MVgEaDemxjc
dlaczego właśnie taka muzyka?  wysoki jest wskaźnik waszego eklektyzmu?
|
odkąd usłyszałam po raz pierwszy album "Black Sands" nie ma dnia żebym nie posłuchała El Toro albo Kong. Nawet nie umiem opisać jak to uwielbiam, jak słucham to ogarnia mnie jakaś taka wielka euforia, czuje tą muzyke w całym swoim ciele! Coś niesamowitego. Najbardziej lubie słuchać przed snem na iPodzie bo wtedy idealnie słychać każdy dźwięk i rozpływam się, tak samo z resztą mam z Sade.
Musze się pochwalić, że byłam na Bonobo w Palladium miesiąc temu i przez dobry tydzień żyłam tym koncertem. Żałuje, że na Sade się nie mogę wybrać, a tak blisko nas będzie ;(
ahh no i Kiara to też jedna z moich ulubioncyh pozycji 
O Blake'u szczerze mówiąc nie słyszałam dotąd ale teraz sobie słucham i czuje, ze może mnie wciągnąć 
Cytat:
Napisane przez Charmain
Odnośnie Blake'a- na początku bardzo mi się spodobał jednak po tym jak ChilliZet grało to średnio co 17 minut- przejadł mi się
A za trochę ponad tydzień idę na koncert Parov'a, I can't wait, jeden z moich ulubieńców
edit:
Twoje porównanie z użytkownikiem matrioszka wypada: Super
Muzyka, którą obydwoje lubicie zawiera Smolik, Poluzjanci, Kuba Badach, Jamie Lidell oraz Lykke Li.

|
a Parov będzie w Polsce? Mi sie wydaje, że właśnie był dzień po Bonobo i przez to nie mogłam pojechać, nie moge przegapić takiej okazji!!!
http://www.youtube.com/watch?v=T_wBDYOa_Ew
|