Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, and U
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-08, 20:13   #1749
nel25
Przyczajenie

Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,

Hej Ella33

Sluchaj widac, ze jestes rozsadna kobieta, bardzo dobrze, ze jestes ostrozna. Jestem zywym przykladem na to, ze szczesliwe zwiazki miedzykulturowe istnieja i dlatego uwazam, ze jesli na prawde chcesz poznac tego Sikha to poprostu najpierw zapros go do Polski. Zobaczysz na wlasne oczy co i jak i potem ewentualnie zdecydujesz czy bedziesz chciala go odwiedzic w Emiratach. Tak ogolnie to troszke podejrzane wydaje mi sie jego imie- Sameer i Sikh? Takie bardziej muzulmanskie to imie chociaz z drugiej strony znam katolikow z hinduskimi imionami wiec o niczym to moze nie swiadczyc. Eva ma racje jesli zdecydujesz sie jednak na przyjazd tutaj jako pierwsza to nic ci nie grozi przy zachowaniu reguly ograniczonego zaufania do niego. Dobry pomysl z tym zebys mu sie pochwalila, ze masz tu kolezanki i patrz uwaznie jak on na to zareaguje. Mozesz mu nawet powiedziec, ze jedna z nich ma meza Indusa znaczy sie ja
nel25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując