Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-08, 20:51   #3432
marsylia
Wtajemniczenie

Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
dziewczyny te co karmią piersią - jak długo karmicie swoje dzieci np po kąpieli, tak żeby zasnęły???
bo lekarka mi kazała conajmniej 15 minut z jednej piersi i dopiero potem z drugiej, żeby za dużo glukozy samej się nie najadł, więc jak karmię mojego głodomorra z jednej 15 i z drugiej 15, to jeszcze daję butlę i moje karmienie trwa co najmniej 45 minut i Oluś zasypia na 10 minut i potem się budzi na 2 godziny i jest noszenie i po tych dwóch godzinach znów jest głodny
ego ego my karmimy z jednego cyca ok 10 minut i maly zasypia lub wypluwa a najczesciej dwie rzeczy na raz.
spi po tym spokojnie 3 - 4 godz

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
ze zdjęcia wnioskuje że ty to już chyba wróciłaś do formy super wyglądas
ego ego moja je max 10 min i tylko z jednej piersi po 10 min zasypia lub wypluwa pierś więc pół godz karmienia jak dla mnie jest nierealne
widzę że karmimy tak samo

co do formy, to przez to naciecie moge byc na nogach maks 15 - 20 minut a potem mam wrazenie jakbym mi miala macica wyleciec na podloge wiec o formie moge pomarzyc

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

idziemy jutro z Frankiem na pobranie krwi na tsh - przez moja chorobe i zaniesc mocz - mamy taki woreczek specjalny ale nie wiem czy potem ten mocz do probowki ? czy w tym woreczku sie niesie?

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora