2011-05-08, 20:51
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Cytat:
Napisane przez ego_ego
dziewczyny te co karmią piersią - jak długo karmicie swoje dzieci np po kąpieli, tak żeby zasnęły???
bo lekarka mi kazała conajmniej 15 minut z jednej piersi i dopiero potem z drugiej, żeby za dużo glukozy samej się nie najadł, więc jak karmię mojego głodomorra z jednej 15 i z drugiej 15, to jeszcze daję butlę i moje karmienie trwa co najmniej 45 minut i Oluś zasypia na 10 minut i potem się budzi na 2 godziny i jest noszenie i po tych dwóch godzinach znów jest głodny
|
ego ego my karmimy z jednego cyca ok 10 minut i maly zasypia lub wypluwa a najczesciej dwie rzeczy na raz.
spi po tym spokojnie 3 - 4 godz
Cytat:
Napisane przez wanilia83
ze zdjęcia wnioskuje że ty to już chyba wróciłaś do formy  super wyglądas
ego ego moja je max 10 min i tylko z jednej piersi po 10 min zasypia lub wypluwa pierś więc pół godz karmienia jak dla mnie jest nierealne
|
widzę że karmimy tak samo 
co do formy, to przez to naciecie moge byc na nogach maks 15 - 20 minut a potem mam wrazenie jakbym mi miala macica wyleciec na podloge wiec o formie moge pomarzyc 
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------
idziemy jutro z Frankiem na pobranie krwi na tsh - przez moja chorobe i zaniesc mocz - mamy taki woreczek specjalny ale nie wiem czy potem ten mocz do probowki ? czy w tym woreczku sie niesie?
|
|