2011-05-09, 10:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII
Cytat:
Napisane przez kate_rossi
W swojej biedronce znalazłam gazetkę "Magiczne ogrody", miałam ograniczony dostęp do wizazu przez cały tydzień więc nie wiem czy gazetka juz była wklejana, wstawiana omawiana. Jakby cuś to mogę wrzucić zdicia. 
|
Cytat:
Napisane przez malina333
jeszcze nie było chyba 
|
Cytat:
Napisane przez madzia.a
Nie było jeszcze tej gazetki. Jeśli masz możliwość, to prosimy o fotki 
|
Cytat:
Napisane przez Mientka
Gazetki o ogrodach nie było napewno - wrzucaj, pięknie proszę 
|
Cytat:
Napisane przez johambina
albo tym co nie czytaja naszego wątku
gazetki o ogrodach nie było.....
nawet chciałam wkleić ale okazało się, że moje dziecko ją intensywnie czytało i musiałabym puzzle składać 
ja dopiero bedę miala jak małż przyniesie we wtorek więc jak ktoś wklei wcześniej to będzie super..... 
|
Heh, pisałam wcześniej, że mam gazetkę o ogrodach (wzięłam ją razem z tą urodową), wymieniłam co w niej jest, bo akurat w tamtej chwili nie mogłam zrobić zdjęć, ale moja wypowiedź została bez odezwu, więc później już zdjęć nie robiłam. 
Cytat:
Napisane przez aanneett
czy to są te parówy po 20 (czy ileśtam) sztuk ?
|

Te za 2,99 zł to 5 sztuk parówek z Morlin, skład taki sam jak stojące obok nich Berlinki. Te z dużej paczki w ogóle mi nie smakują, wolę kupić drożej i zjeść lepiej, a nie same odpadki i chemię. 
Cytat:
Napisane przez gabriellao0
kupiłam dziś pralinki Lindta
za 4,99
pyyyyyyyyyyyyyycha  u mnie nadal leżą ale już tylko 3-4 sztuki zostały
chyba czekają aż ja je kupię 
|
A widzisz, mówiłam, ze pycha! 
Absolutnie przepadłam na punkcie płatków Just Fit z owocami egzotycznymi. Muszę zrobić większy zapas, bo jedno opakowanie starcza mi tylko na 3 śniadania.

|
|
|