Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Intercyza
Wątek: Intercyza
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-09, 11:11   #46
A kuku
BAN stały

Dot.: Intercyza

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Wg mnie prawda jest taka, że znajdą się ludzie, którzy pobierają się czy związują z innymi ze względu na zacny status materialny partnera i nie ma się co dziwić, że nie kazdy ma ochoty uczestniczyć w loterii ''czy to aby na pewno prawdziwa miłość, taka naj naj naj, czy może nie tak zupełnie i troszeczkę kochaniu pomogły karty płatnicze".

Dlatego wściekłość parntera przyjaciółki autorki jest jak dla mnie co najmniej dziwna,
A dla mnie jest zrozumiała, bo poczułbym się właśnie tak, jak osoba, którą opisałaś. Skoro uważasz, że kocham Twoje karty płatnicze bardziej od Ciebie, to nie mamy o czym rozmawiać.

Cytat:
Napisane przez normalnyFacet Pokaż wiadomość
no ale a kuku na jakiej podstawie twierdzisz ze intercyza = brak zaufania? rownie dobrze ja moge napisac ze nie podpisanie = niecne zamiary do ataku na majatek...i w razie marudzenia tylko utwierdzenie sie w tym przekonaniu
Skoro boisz się przy mnie o swoje pieniądze tzn., że uważasz, iż mogę Ci je odebrać. W Twoich oczach jestem złodziejem, a nie najbliższą osobą.

Cytat:
Napisane przez Joline Pokaż wiadomość
Dla mnie ewidentne byłoby właśnie, żę dla Ciebie forsa jest ważniejsza, niż dla osoby, która proponuje intercyzę.
Dlatego, sama bym odeszła, gdyby druga strona nie chciała jej podpisać.
A wiesz jaki by był prawdziwy powód naszego rozstania? Różny stosunek do pieniędzy. Dla mnie one nic nie znaczą, dla Ciebie znaczą wszystko. Dobrze, że nasze drogi się rozeszły.
A kuku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując