2011-05-09, 11:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Indyjska spódnica
Cytat:
Napisane przez zmawona
Witam w moim pierwszym wątku na tym forum. 
Dostałam ostatnio dwie indyjskie spódnice - nawet niebrzydkie, w kolorze, który lubię, jasny i trochę ciemniejszy fiolet. Jedna jest trochę cięższa, z kawałkami aksamitu, koronek, cekinów itp. Ale bez przesady. Druga jaśniejsza, lżejsza - koronki + cienki materiał. Też bez przesady. Nie mam pojęcia, co do nich zakładać. I w ogóle na jakie okazje takie spódnice pasują? Do pracy raczej nie założę, bo głupio bym się czuła. Na ulicach raczej takich nie widuję...
W ogóle mam problem ze spódnicami, bo większość moich już się nie nadaje do noszenia, a w sklepach nie mogę znaleźć nic ciekawego. Szukałam nawet w internecie, ale też nic mi się nie podoba...
|
nie bardzo wiem o co chodzi?
te spódnice sa takie w stylu boho?
długie i falbaniaste?
moim zdaniem możesz w takich spódnicach wychodzić na ulicę (ja często widzę je 'na mieście'). Lato jest wręcz stworzone do takich spódnic.
Najlepiej będą wyglądać z prostymi dodatkami - jednolity top (biały, czarny, szary), klapki japonki, sandałki na płaskiej podeszwie lub koturny, kurtka dżinsowa (ew krótka skórkowa) i pasująca biżuteria.
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe.
S. Mrożek
|
|
|