Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia? Cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-09, 17:06   #4280
cheloni
Raczkowanie

Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
'

Po Azelo moga aczkolwiek nie musza wyskakiwac gule. Mi na poczatku jego stosowania wyskoczyla jedna wielka gula na brodzie, odstawilam na tydzien, wrocilam i teraz nic sie nie dzieje. Ja serum azelo oliwkowe takze uwielbiam i cos czuje,ze nie bede mogla bez niego zyc. Cera tak jak napisala moja poprzedniczka jest jendolita i ladniejsza po prostu Efekt widac juz po kilku uzyciach i mimo,ze konsystencja jest plynna to jest wydajny bo niewiele go potrzeba. Ja osobiscie polecam, na wszelkie przebarwienia i niedoskonalosci jak najbardziej Poza tym mozna go uzywac w lecie,nie sprawia ze cera jest wrazliwsza na slonce.

Odnosnie tamanu... na samym poczatku stosowania mialam z nim problem,bo rzeczywiscie mialam przejsciowe pogorszenie stanu cery,ale pozniej bylo juz lepiej
No to jednak poczekam z serum i tamanu miesiac, az bede po weselu. Mimo, ze uzywalam juz roznych kwasow (i powinna moja skora byc "przyzwyczajona") to boje sie, ze bede wygladac...niekorzystnie

Zostaje wiec przy flavo c i hydrolacie oczarowym, bo bardzo mi sluza. Nie wiem jak moglam sie bez nich wczesniej obejsc? (a szczerze to nie wierzylam, ze "zwykla woda" cokolwiek moglaby dac!)
cheloni jest offline Zgłoś do moderatora