2011-05-09, 17:06
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I
Cytat:
Napisane przez pseudofeministka
'
Po Azelo moga aczkolwiek nie musza wyskakiwac gule. Mi na poczatku jego stosowania wyskoczyla jedna wielka gula na brodzie, odstawilam na tydzien, wrocilam i teraz nic sie nie dzieje. Ja serum azelo oliwkowe takze uwielbiam i cos czuje,ze nie bede mogla bez niego zyc. Cera tak jak napisala moja poprzedniczka jest jendolita i ladniejsza po prostu  Efekt widac juz po kilku uzyciach i mimo,ze konsystencja jest plynna to jest wydajny bo niewiele go potrzeba. Ja osobiscie polecam, na wszelkie przebarwienia i niedoskonalosci jak najbardziej  Poza tym mozna go uzywac w lecie,nie sprawia ze cera jest wrazliwsza na slonce.
Odnosnie tamanu... na samym poczatku stosowania mialam z nim problem,bo rzeczywiscie mialam przejsciowe pogorszenie stanu cery,ale pozniej bylo juz lepiej 
|
No to jednak poczekam z serum i tamanu miesiac, az bede po weselu. Mimo, ze uzywalam juz roznych kwasow (i powinna moja skora byc "przyzwyczajona") to boje sie, ze bede wygladac...niekorzystnie 
Zostaje wiec przy flavo c i hydrolacie oczarowym, bo bardzo mi sluza. Nie wiem jak moglam sie bez nich wczesniej obejsc? (a szczerze to nie wierzylam, ze "zwykla woda" cokolwiek moglaby dac!)
|
|
|