dziewczyny czy któraś z Was robiła "rosół" taki,żeby można było konsumować na I fazie

-bo mam taką koncepcję-udko bez skóry,oczywiście H2O

kostka odtłuszczona Winiary-tylko jak makaron zastąpić???jak myślicie-rozbełtane jajko(samo) może udawać lane kluski?
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------
zapytam Was jeszcze o następujące rzeczy-bo teoria teorią ale najlepiej z autopsji

:
1.czy musowo jecie 5 posiłków dziennie?nie można 3 i jakichś przegryzek w razie głodu np.plasterek szynki drobiowej lub białego chudego sera?
2.a pijecie w czasie posiłków czy nie?
3.same sobie komponujecie dietę wg.tego co lubicie czy raczej korzystacie z gotowych jadłospisów?bo ja to tak planuję z głowy i wyboru

,ale nie wiem czy to dobrze rozumuję-np.moje dzisiejsze menu:śniadanie-1/2op.szprotek wędzonych-ok.120g i serek biały w kubeczku 3% +zielona herbata,obiad-pierś z kuraka z przyprawą kebab-gyros na suchym Tefalu i 2 jajka sadzone też na suchym Tefalu,kolacja-reszta szprotek z paczki-ok.80g i porcja chleba ziołowego(tak jak pisałyście-upiekłam chleb z 10 łyżkami otrąb(6łyżek owsianych) i podzieliłam go na 3 dni-to do kolacji zjadłam jedną porcję.Piłam herbatę zieloną,kawę ze słodzikiem i Colę Zero z Biedronelli.
Może być takie menu?bo wcale nie jestem głodna!!!

4.nie orientujecie się czy mleko odtłuszczone w proszku "może udać"śmietankę do kawy w proszku?
5.Teraz już chyba wyczerpałam limit pytań i Waszych nerwów-możecie mnie już

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------
a nie-sorki jeszcze mam prośbę-jak któraś z Was zna fajny przepis na sernik taki pieczony(na zimno też chętnie tylko-czy jajka wystarczy sparzyć i jeść bez obawy salmonelli?

)-tylko bez otrąb,dozwolony od I fazy to bardzo chętnie skorzystam z przepisu

tylko ser to trzeba chudy z kostki?nie może być taki już mielony z wiaderka?