Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia? Cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-09, 21:16   #4284
sylazbarc
Raczkowanie

Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I

[QUOTE=joaa12;26693338]
Cytat:
Napisane przez sylazbarc Pokaż wiadomość

A może spróbuj cos takiego na oczyszczenie ?
http://idaalia.blogspot.com/2011/04/...ani-mitti.html

Można poczytać opinie na róznych forach o maskach z miodli indyjskiej, jest też wiele innych masek w zależności od problemów.

Sama mam zamiar wypróbować tego typu specyfiki. |Ja dodatkowo mam brązowe przebarwienia - trochę sobie z nimi chyba peeling radzi. Nie mam ochoty wrócic do mojej zaskórnikowej, nierównej cery (wyglądała jak skórka pomarańczowa), powiększone pory, brak gładkiej cery i trądzik hormonalny najprawdopodobniej po którym zostaja małe bliźnienki i na pewno nie wygląda jak trądzik młodzieńczy.

Wszytkie zele do mycia twarzy nie pomagały - zwracam uwage na sls, ostatnio miałam zel do mycia z olejkiem z drzewa herbacianego i jedynie on był całkiem ok. Sam olejek herbaciany też do końca sobie nie radził. Teraz jak poprawiła mi się cera to dopiero widzę w jakim stanie kiedyś była.

Jedyne co przynosiło jako takie oczyszczenie to glinka zielona, peelingi ale to też chyba nie do końca.

Chcę kupić olejki myjące z BU, hydrolanty miałam i ok ale bez rewelacji. Pozostaje mi chyba kuracja kwasami, ale jak podczas karmienia nie mozna to i to odpada. Wdalszym ciągu szukam.
Dzięki za polecenie fajnego bloga ;-)
Ja używam olejków myjących z BU od dłuższego czasu i nie zauważyłam by jakoś zmienił się stan mojej skóry , jedno na plus to przyjemność stosowania i brak napięcia skóry (wcześniej używałam Effaclar). Hydrolat oczarowy stosuję jako bazę do toniku który robię ze spiruliną i aloesem - cuchnie ale działa lepiej.
Co do glinki to uzywam zielonej z Argiletz mieszam z olejami i to jest super, skóra się uspokaja ale to na max 2 dni a potem znów burak i czerwone malutkie krostki Ech... nie mam słów już na moją skórę

ddiamentowaaaa ja stosowałam to serum dość długo na pewno z dwa miesiące co 2 - 3 dni i przebarwienia nie zniknęły zaskórniki też nie......... jestem rozczarowana tym serum, szukam dalej.

Edytowane przez sylazbarc
Czas edycji: 2011-05-09 o 21:25
sylazbarc jest offline Zgłoś do moderatora