2011-05-09, 22:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
Napisane przez iceflower
Ja wczoraj w Naturze dostałam oczopląsu przy tych szminkach Catrice, jak tylko się odkuję finansowo to kupię chyba z 5, inne kosmetyki też mnie trzymały przy szafie dłuższą chwilę.  Poza tym że poszłam tylko po lakier I wear my sunglasses at night  to resztki zdrowego rozsądku powstrzymały mnie przed kupnem lakieru Apropos Apricot (swoją drogą muszę po niego wrócić  ), pędzelka do eyelinera i brązowego (w sumie prawie czarnego z mini drobinkami, idealny kolor  ) linera w słoiczku. Podobała mi się też jedna poczwórna paletka cieni, na róże nawet nie patrzyłam.
|
Oj mnie też kusi Catrice Zwlaszcza szminki High Shine i cienie (szczególnie poczwórne) . Nie mówiąc już o Kobo, mają cudowne kolory 
Cytat:
Napisane przez kochanie
A ja kupiłam korektor pod oczy Bell, zachwalany m.in. przez Magję  Jak na razie jestem zadowolona, choć trwałością nie grzeszy 
I zamówiłam trochę rzeczy z lusha w zeszłym tygodniu  Ale na tym koniec!
|
Ten Mineralny? Jaki masz odcień? Ja mam 2 i jest ciut za ciemna, chyba, że użyję samoopalacza Poza tym faktycznie trochę mało trwały i kryjący...
Cytat:
Napisane przez bossy
A tak poza tym to się przeprowadzam  Wracam do śródmieścia, pewnie za pół roku znów wrócę na mokotów  Znalazłam 2 pokojowe mieszkanie, gdzie mieszka fajna, takie sprawia wrażenie, dziewczyna. No i cena praktycznie taka sama jaką płacę tutaj, tylko internet bezprzewodowy będę musiała sobie kupić.
)
|
Super, a w jakie rejony?
|
|