Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-09, 21:19   #2944
Yattamanka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część IX

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Ależ do tego samemu można dojść ;D
Gdy mu się bardziej podoba,to przecież to okaże w jakiś głośniejszy, bądź białawy sposób.
Czeko
Nie musiałam szukać ;D Dobre cycki, dobre
Małe mi się bardziej podobają! O! Ładniej się układają w stanikach, na starość też są fajne, a nie

http://e.lansik.pl/la572/fccb8501000cf36747d5324a
Dokładnie Wystarczy być dobrym obserwatorem

A co do biustu nie masz racje - mały na starość też klapieje i potrafi wyglądać jak sflaczały balonik - to ja już wolę mieć większe bimbałki zwisające niż balonik

To tak jak mi dzisiaj TŻ powiedział - Cieszę się, że jesteś przy mnie taka wyzwolona i latasz nago i nie wstydzisz się przy mnie biustu, ale widzę, że jak gdzieś wychodizmy to narzekasz i zazdrościsz innym - nie przejdzie Ci co?

Tak więc chyba faktycznie bez tej operacji się nie obejdzie kiedyś tam Także Agatka przecieraj szlaki

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
no a z tym douczaniem to tez prawda. Tylko to jest tez kwestia otwartosci na pewne sprawy. Ja akurat mialam tak ze przy pierwszym razie wogole nie odczulam tego ze to pierwszy, a i ja dziewica i on dziewic , i tak sie zgralismy ze probowalismy wszystkiego i bylismy mistrzami Niech no znajde jakiegos nowego
Szczęściara
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora