Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-09, 23:00   #3896
monik_85
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Dziś kupiliśmy obrączki troszkę inne niż początkowo planowaliśmy. Jak będę je już mieć to zrobię zdjęcie i je wstawię a odbiór błyskawiczny pan się postara, bo na czwartek mają być

za garnitur My też dziś kupiliśmy garnitur tylko jeszcze buty dla tż zostały

Dziś w ogóle mamy dobry dzień
Zadzwoniła do nas właścicielka poprzedniego lokalu i znaleźli się chętni na nasz wrześniowy termin, więc nie przepadną nam pieniążki
Udało się kupić garnitur i obrączki i jestem ogólnie bardzo zadowolona, ale jak zwykle niepotrzebnie za dużo myślę, bo właśnie zaczynają się pojawiać w mojej głowie głupie myśli typu:
1. czy na pewno dobrze zrobiliśmy nie dając złota na przetopienie?,
2. czy nie zaszaleliśmy za bardzo jeśli chodzi o kolor garnituru? (szary połyskujący lekko (już nie wiem czy nie za bardzo połyskujący)... początkowo nie byłam przekonana do takich ale jak zobaczyłam w nim mojego tż to... , fajnie w nim wygląda i to jest chyba pierwszy garnitur w którym tż czuje się dobrze, widziałam jak mu się oczy świeciły jak miał go na sobie, a mi do niego jak na niego patrzyłam... mierzył też inne, ale już na nas nie zrobiły wrażenia, mimo wszystko teraz się zastanawiam czy nie jest za bardzo świecący... moja mama jak przyjechaliśmy z nim to miałam wrażenie że popatrzyła na nas jak na wariatów a teraz nic nie powie, bo już za późno, a wie, że ja jestem taka, że jak mi ktoś namąci w głowie to zaczynam przeżywać...
3. czy spodnie tż zostały na pewno dobrze skrócone, a może będą za krótkie? (bo nie były skracane w butach, ale babka która to robiła powiedziała, że oni właśnie skracają na boso i odpowiednią ilość robią zapasu na buty).
No masakra jakaś kładę się spać bo głupieję... a Wy dziewczynki i tak mi niewiele pomożecie, ale przynajmniej wyrzuciłam to z siebie...
Dobrze, że mamy to forum...
Super ale zaszaleliście !!! tyle rzeczy w jeden dzień WOW
To się nazywa ,,dysonans podecyzyjny'' wiem bo też tak mam masa niepewności a w końcu okazuje się że niepotrzebnie. Na bank Twój Tż będzie wyglądał ekstra w garniturze, który wybraliście a spodnie jak skracała babeczka to zapewne wiedziała co robi - to zapewne nie były jej pierwsze skracane spodnie Więc głowa do góry

Edytowane przez monik_85
Czas edycji: 2011-05-10 o 09:40
monik_85 jest offline Zgłoś do moderatora