2006-09-10, 12:59
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: House Music
Cytat:
Napisane przez novakia
moze wymien kilka piosenek ulubionych, czy też wykonawców  zachecam ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
takich ulubionych wykonawców to nie mam,jest wielu których podziwiam, np. Dj Antoine, Axwell, Antoine Clamaran, David Guetta i wielu wielu innych
co do utworów, to śmiało mogę polecić kawałek który uwielbiam,najlepiej podgłosić,zamknąć oczy i tylko płynąć kawałek został wydany pod koniec 2005 roku,ale właściwie stał sie bardziej znany w te wakacje, kiedy to "wyciągnął" go i zaczął grac dj Tiesto (to kawalek jego kumpla), warto posluchac
fonzerelli - moonlight party
najlepiej Aaron McClelland remix, chociaż original tez fajny
-fedde le grand-put your hands up for detroit (dj delicious and till west remix)
-david guetta- love don't let me go (Walking Away) (Joachim Garraud & David Guetta's Fuck Me I'm Famous mix)
-TILL WEST & DJ DELICIOUS-Same Man (extended vocal mix)
-Armand van Helden feat Tara McDonald - "My My My" (StoneBridge remix) lub (Funktuary radio mix) -stary wałek w wersji na 2006 rok
-Eddie Thineick & Kurd Maverick - "Love Sensation 2006" (Eddie Thoneick's Sensation mix)
-Francesco Diaz & Young Rebels - Ibiza (Wawa Club Mix)
no to na razie tyle,ale jak jeśli podoba Wam się klimat, przy którym ja się rozpływam, to moge podrzucić jeszcze pare kawałków
|
|
|