Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-10, 17:54   #306
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Zostawić was na parę godzin....

Ja miałam badanie na hiv, jak oddawałam krew - standardowo dostawałam cały komplecik badań za free

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
Wlasnie wrocilam z laboratorium...Matko co ja przezylam! Jeszcze nigdy nie bylam kluta tyle razy, kobiety mialy problem, bo mimo, ze byly w zyle, to krew nie leciala, rezultatem jest to, ze mam az 6 sladow po kluciu... i juz robia sie siniaki...
Biedna ... co za baby.... gdzie Cię tak załatwiły?
A że bez kolejki to masz rację Ja też tak wchodziłam, co prawda spytałam czy mnie przepuszczą, ale trafiałam na panów i się zgadzali. A babsztyle za nimi komentowały...

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
I jeszcze na odchodne pokaże swój brzuch w połowie 26 tygodnia
Nooo...prawie nic dalej nie widać, gdzie Ci się to dziecko chowa?

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Po wizycie Tymek zdrowy, serce bije jak szalone, rośnie (choć tylko tak szybko na niego zerknęliśmy, więc nie zmierzył wagi). no i oczywiście nadal jest chłopcem
A z dobrych wieści - glukoza wyszła idealnie
To super! :brawo:

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
no a wlasnie dziewczyny jak tam wasze wagii?? ile poszlo w sadelko ja mam tak 5,5 kg a jutro zaczynam 32 tc wiec nieduzo chyba
Od wyjściowej w sumie mam +3 kg (33 tc) i mam nadzieję że wiele już nie przybędzie, bo i tak zabiedzona nie jestem

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Brumek chetnie odstapię bo już się zastanawiam jak i komu odmawiać.... ale to zależy od samopoczucia przed porodem i jak później będzie z malutką
Przynajmniej masz wiarygodną wymówkę i jak nie pójdziecie to nikt nie może mieć pretensji

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Madziulka właśnie problem tkwi w chlebie może, bo te razowe to podobno tylko z nazwy a tak naprawdę to jest dodany jakis barwnik, trzeba dobrze składy czytać.
Dokładnie! niektóre chleby "razowe" są po prostu ładnie zabarwione, najczęściej karmelem, a to sam cukier...

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
mam problem, wychodzą mi na nogach,uda i łydki krostki,malutkie,ropne,st rasznie swędzą,ja je drapie,mam nogi jakby mnie komary chciały pożrec.stosuje pilingi ,balsamy i nic nadal to samo
Babonik, a czym ostatnio depilowałaś nogi? Może to po tym....czasem nawet po zwykłej maszynce się pojawiają takie podrażnienia...

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
no już po wizycie wszytko ok serduch Krzysia wali jak młot pozamykana na wszystkie spusty ten posiew co mówiłyście to będę mieć 31 maja
:brawo:

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora