Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - balsamy brązujace?Jaki efekt?A może solarium?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-09-10, 13:03   #4
taniacos
Rozeznanie

Dot.: balsamy brązujace?Jaki efekt?A może solarium?

Ja się smaruję balsamami bronzującymi od stóp do głowy raz dziennie .Uzywam i używałam balsamów dove i J&J, obydwa przy regularnym stosowaniu delikatnie bronzowia skóre ale nie nalezy oczekiwać mocnego efektu , soraya- u mnie wychodził pomarańczowy odcień, balsam ziaja- przyczym strasznie smierdzial samoopalaczem ale dawał szybki efekt,polecam za to krem do twarzy samoopalajacy ziaji ,tylko nie nalezy przesadzac bo odcień marchewki murowany,kolastyna pieknie ozłociła mi skóre,dax cosmetic karmel bronzujący-plusem jest to że nie pachnie samoopalaczem,przy stosowaniu go 2 razy dziennie po tygodniu miałam delikatniy bronz.Szybki efekt opalenizny uzyskałam dzieki piance samoopalajacej avonu ale koszmarem było nakładanie mimo dokladnego rozsmarowywania kombinacji z nakładaniem warstwami nie obyło się bez zacieków, aha bardzo brudzi ubrania.co do solarium to chodziłam i nie polecam co prawda efekt jest szybszy i trwalszy ale wydasz więcej niż na porządny balsam i rezygnując z solarium oszczędzisz swojej skórze wysuszenia i niespodzianek za kilka lat.
taniacos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując